fbpx
16.8 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

Campanie de donare de sânge a tineretului liberal cărășean

„Acțiunea „Din inimă pentru România” i-a unit pe tineri într-un gest umanitar ce s-a desfășurat în toată țara, dovedind astfel, că în luna Culturii și a Unirii, politica faptelor bune înseamnă implicare și asumare pentru noi toți și pentru fiecare în parte, un deziderat ce are drept scop o Românie mai bună, sănătoasă pe al cărei viitor ne punem cu toții amprenta faptelor noastre“, a declarat Andra Stroe, președinta tineretului liberal Caraș-Severin.

La sfârșitul săptămânii trecute s-a desfășurat și la Reșița, o campanie națională de donare de sânge „Din inimă pentru România” care a avut loc în aceeași zi, în toate centrele de transfuzii din municipiile reședință de județ.

„Mulțumesc echipei TNL Caraș-Severin și tuturor celor care au înțeles cât de important este ajutorul nostru. E o perioadă în care întreg sistemul medical are nevoie de sprijin și orice mână de ajutor e bine-venită. Anul trecut numărul donatorilor de sânge a scăzut cu 20%. Pandemia de Covid-19 a determinat această frică absolut justificabilă, de proceduri medicale. Însă, oamenii trebuie să știe că se respectă toate măsurile de protecție, nu e niciun pericol și pot veni să doneze sânge pentru toți cei care au atâta nevoie“, a mai declarat Andra Stroe la finalul acestei acțiuni ce a deschis activitățile tinerilor liberali în anul 2022.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei