22.7 C
Reșița
vineri, 30 septembrie 22

Campanie de vaccinare în comuna Ciuchici

Rata de infectare în rândul locuitorilor comunei Ciuchici și a localităților aparținătoare este de peste 11 la mia de locuitori, ceea ce aduce Ciuchiciul printre localitățile „fruntașe“ la infectări în această perioadă.

„Am observat că printre persoanele decedate din cauza acestui virus în acest val patru sunt multe persoane în vârstă și doar doi tineri, unul de 30, iar celălalt de 40 de ani“, a declarat pentru Reper 24, edilul comunei, Ion Orbulescu.

„Am solicitat Direcției de Sănătate Publică organizarea unei campanii de vaccinare și am primit informația că ea se va desfășura sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 11, la Căminul Cultural din comună, acolo unde putem să organizăm circuitele de acces și ieșire, iar vaccinarea se va face cu toate cele 3 tipuri de seruri aprobate de Ministerul Sănătății“, a mai precizat Ion Orbulescu.

spot_img

Primarul comunei Ciuchici a mai precizat că „deși este pandemie și sunt o serie de restricții cu privire la accesul persoanelor în instituțiile publice, toate cererile, sesizările ori actele pe care locuitorii comunei le au de depus la Primărie sunt preluate și soluționate de către angajații instituției“.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei