15 C
Reșița
miercuri, 04 octombrie 23

Spitalul Județean de Urgență Reșița are un nou director medical: dr Cosmin Librimir

Cu un CV impresionant, doctorul Cosmin Librimir a acceptat astăzi postul de director medical al SJUR, succedândui în funcție medicului Emil Bunda.

Este al șaselea director medical din mandatul meu, semn că acest post cere o responsabilitate foarte mare și o dăruire exemplară. Le mulțumesc celor care au făcut echipa cu mine.

Am început cu dr. Violeta Moroșoi, care a fost alături de mine până la suspendarea ambelor, dar cu care colaborez acum în renovarea Secției Neurologie, dar mulțumesc și domnului dr. Liviu Culda care a preluat postul în iarnă, în urma mediatizatului scandal de la Staționarul 3 și care a dat dovada de un set ferm de principii și valori, precum și domnului dr. Emil Bunda, care a fost de un real sprijin în acțiunea de renovare a spitalului.

Important e să formăm cu toții o echipa, indiferent de locul pe care îl ocupam în spital, pentru că sănătatea trebuie sa fie o prioritare, mai ales acum. Fie ca țelul nostru, al tuturor sa fie înspre Spitalul Județean de Urgență din Reșița“, a precizat managerul SJUR, Alina Stancovici.

Noul director medical dr Cosmin Librimir va fi prezent în această seară, de la ora 20:00, la Reper24 live pentru a vorbi despre problemele unității sanitare, despre pacienții infectați și tratamente, despre cum pot fi soluționate repede și bine multele probleme ale Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

 

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei