fbpx
-1.3 C
Reșița
joi, 26 ianuarie 23

Centenar aniversat la Bocșa!

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este un prilej de a valida valoarea pe care persoanele vârstnice o au în viața noastră. În fiecare an, la data de 1 octombrie, cu scopul  promovării drepturilor acestora și a unei imagini pozitive a îmbătrânirii, este marcată Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.

Sărbătoarea vârstnicilor a fost iniţiată în 1982 prin elaborarea unui Plan internaţional de acţiune privind ajutorarea persoanelor în vârstă, adoptat de către Adunarea Mondială privind Îmbătrânirea şi aprobat de către Adunarea Generală a ONU.

Această zi va fi marcată și la Bocșa printr-un eveniment deosebit, despre care edilul Mirel Patriciu Pascu a afirmat:

spot_img

„Anul acesta, de Ziua Persoanelor Vârstnice, la Bocșa avem onoarea și bucuria să-l aniversăm pe cel mai vârstnic bocșean, pe domnul NICOLAE OLAN, cu prilejul împlinirii venerabilei vârste de 100 de ani.

Sâmbătă, 1 octombrie 2022, de la ora 11:00, în sala de festivități a Primăriei orașului Bocșa, vă invit să-l felicităm împreună pe domnul Gică Olan, veteran de război și cetățean onorabil al comunității noastre“, a precizat Mirel Patriciu Pascu, primarul orașului Bocșa.

 

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei