fbpx
7.7 C
Reșița
duminică, 21 aprilie 24

„Cetatea“ Caransebeșului, în sărbătoare

Cea de a XVII-a ediție a tradiționalului Festival „Zilele Cetății“ se va desfășura și anul acesta în Caransebeș în aceeași locație ca și anul trecut: Parcul Teiuș.

„Timp de 4 zile, în perioada 15 – 18 septembrie, am pregătit pentru locuitorii municipiului dar și pentru invitații ce vor veni de pretutindeni, un program artistic diversificat, cu foarte multe surprize, axat în principal pe artiști locali. Și când spun locali nu mă refer doar la cei din Caransebeș, ci și la cei din Reșița, Caraș-Severin și împrejurimi“, a precizat pentru Reper24, primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean.

Prima seară este dedicată muzicii populare, urmată de cea a artiștilor locali. Pentru ultimele două seri ale Festivalului, administrația municipiului a pregătit foarte multe surprize, ceva balcanic, capete de afiș, DJ și multe altele.

Locația va fi aceeași ca cea de anul trecut în Parcul Teiuș. Va fi o zonă tampon pentru spectatori, vom avea și zona de mese a comercianților cu produse de alimentația publică. Ceilalți comercianți vor fi în zona adiacentă a Parcului Teiuș“, a mai spus edilul Felix Borcean.

Alocarea bugetară pentru ediția din acest an a Zilelor cetății a fost aprobată de consilierii municipali odată cu aprobarea bugetului pe acest an și însumează 250 de mii de lei, iar o parte din bani vor fi recuperați de la producătorii și comercianții ce vor fi prezenți la manifestare.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei