fbpx
23.7 C
Reșița
duminică, 28 mai 23

Chiar dacă nu-i intra în atribuții, primarul Popa a reparat și sala de sport de la CSȘ Reșița!

Despre lucrările necesare reparației de la sala de sport a Clubului Sportiv Școlar din Reșița am scris, mai cu seamă atunci când răbdarea sportivilor și cea a antrenorilor lotului olimpic de gimnastică juniori a luat sfârșit, preferând să transfere presei subiectul indolenței conducerii CSȘ Reșița.

Ce s-a mai întâmplat de atunci, veți întreba, stimați cititori? Conducerea Clubului Sportiv a rămas aceeași, doar că situația a ajuns și la urechile primăriei, edilul Ioan Popa văzându-se nevoit să intervină, după ce Ministerul Educației, în patrimoniul căruia se regăsește clădirea, conducerea Clubului Sportiv Școlar din municipiu și ISJ-ul nu au reușit găsirea fondurilor necesare reparației acoperișului sălii de sport. Vă reamintim că în sala unde se antrena lotul olimpic de gimnastică al României, dar și gimnaștii Reșiței, apa rezultată în urma ploilor de pe acoperișul izolat necorespunzător, se prelingea pe pereți, dar și pe podeaua sălii, astfel încât antrenamentele se desfășurau în condiții nedemne performanței.

Strigătul de disperare al olimpicului gimnast și antrenor coordonator al lotului olimpic de juniori al României, Răzvan Șelariu, a reușit să capteze atenția iar autoritățile nu au rămas nepăsătoare, intervenind ulterior pentru ca lotul juniorilor să se poată pregăti în condiții optime, propice performanței. Și în ceea ce privește regimul alimentar al meselor primite de sportivi, lucrurile s-au îmbunătățit.

spot_img

În acest sens, experimentatul antrenor Răzvan Șelariu, a ținut să precizeze: „doresc să îi mulțumesc domnului primar Ioan Popa pentru toate eforturile de a pune la punct această sală atât de necesară sportivilor noștri. Domnul primar care ne-a vizitat recent și care a promis că ne va mai onora cu vizita domniei sale la antrenamente, dovedește că nu este doar un bun administrator și un dezvoltator al orașului unde locuim, dar și un mare iubitor al sportului. Mai mult decât atât, domnul primar Popa ne-a rezolvat și problema cu mesele sportivilor, iar acum suntem mulțumiți de serviciile restaurantului Octavian din zona Micro 4“.

La rândul său, primarul muncipiului Reșița, Ioan Popa, a vorbit despre lucrările care au repus într-o lumină favorabilă sala de sport a Clubului Sportiv Școlar din Reșița: „la sala de sport a fost o acțiune mai mult de reparație, dacă vreți, acest tip de lucrări sunt acceptate. Am avut anumite plângeri, care au fost acoperite de fapte acolo, adică a plouat în clădire, gestionarul Clubului Sportiv Școlar, în speță Ministerul Sporturilor, este o instituție destul de greoaie.

S-a rezolvat, într-un final, problema de ape care veneau, ape meteorice și am făcut niște reparații în interiorul clădirii. Răzvan Șelariu, gimnastul pe care-l apreciez pentru tot ceea ce a dat Reșiței și României, a început antrenamentele din nou cu gimnaștii, cu lotul olimpic de gimnastică pe care-l pregătește. Le-am rezolvat și problema pe care o aveau cu mesele, și-au găsit un furnizor care să le asigure trei mese pe zi. La ora asta suntem în faza la care încercă să le identific un spațiu unde să poată să servească prânzul și cina. În rest, lucrurile decurg bine acolo, acum. Nu mai sunt probleme“.

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei