fbpx
-1.3 C
Reșița
marți, 31 ianuarie 23

Chiar se poate! Un proiect de 11,2 milioane de lei, finalizat cu un an mai devreme!

Un proiect în valoare de aproximativ 11,2 milioane de lei implementat de către administrația locală condusă de edilul Cristian Miclău și destinat elevilor din Băile Herculane, se va finaliza nesperat de repede.

Reabilitarea Liceului „Hercules” din orașul stațiune se va termina cu aproximativ un an de zile înainte, asta în condițiile în care mulți primari care au în derulare proiecte în UAT-uri se plâng de întârzieri în execuția lucrărilor.

Avem și noi unele probleme pe alte axe de finanțare, în schimb pe partea cu liceul merg lucrurile foarte bine, constructorul este serios și cu siguranță la începutul noului an școlar de anul acesta vom tăia panglica pentru acest obiectiv.

spot_img

Proiectul presupune realizarea unei corp de clădire nou, cu camere pentru cazarea elevilor care vin din alte zone pentru a învăța la acest liceu, laboratoare, dotare pentru liceu, anveloparea clădirii liceului, schimbarea acoperișului, tot ce înseamnă eficiență energetică”, a declarat primarul orașului stațiune Băile Herculane, Cristian Miclău.

Proiectul de reabilitare a Liceului „Hercules” din Băile Herculane este un proiect pe fonduri europene obținute prin POR 2014-2020, primăria având o contribuție de 2% din valoarea proiectului.

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei