fbpx
7.4 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

Compania MAXAGRO, prezență triumfătoare la Gala Topului Firmelor din județul Timiș!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a organizat la Centrul Regional de Afaceri, cea de-a XXX-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri, ediție aniversară dedicată promovării și recunoașterii personalităților din elita afacerilor timișene.

Topurile județene sunt organizate de către camerele de comerț teritoriale, pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național. Clasamentul Topului Firmelor din Județul Timiș reunește firmele care îndeplinesc criteriile de eligibilitate, din cele care au depus bilanţul contabil pentru exercițiul financiar trecut. Dintre acestea, sunt evidenţiate firmele care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, structurate pe domenii, grupe de activitate şi clase de mărime, determinate prin ordonarea descrescătoare a punctajului.

Topul este structurat pe 7 domenii de activitate (Cercetare-Dezvoltare și High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcții; Servicii; Comerț; Turism), 251 grupe (conform codului CAEN) și 5 clase de mărime.

Anul acesta, din nou o prezență cu adevărat de top în clasamentele CCIA Timiș au avut-o firmele care alcătuiesc Grupul Maxagro, ajuns în 2023 la maturitatea celor trei decenii de existență în peisajul businessului românesc și bănățean.

Așadar de numele companiei înființate în urmă cu 30 de ani de frații Zifceak stau strâns legate rezultatele societăților care s-au clasat pe locul întâi MAXAGRO SRL, MAXAGRO FARM SRL, MAXAGRO LACT SRL – în domeniul agriculturii, MAXUTIL AGRICULTURA & CONSTRUCTII SRL – domeniul comerț, MAXAGRO CENTER SRL – locul 2 și  DRUMURI și PODURI BANAT SRL – locul 2 – domeniul construcțiilor și EXIGENT TM SRL – locul 3 – domeniul comerț.

Felicitări pentru munca depusă în anul 2022, dorința de a inova pusă în practică și dezvoltarea continuă de care a dat dovadă familia Maxagro.

Citește si:  Maxagro propune pentru construcții cimentul „verde“: eficient, dar protector cu mediul înconjurător!

Sergiu TABAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei