fbpx
31.7 C
Reșița
vineri, 12 iulie 24

Consilierii locali din opoziție blochează proiectele primarului Boambeș

Opoziția continuă blocarea comunei Constantin Daicoviciu! Consilierii locali din partidele PNL și PMP refuză în continuare să se prezinte la ședințele Consiliului Local, sabotând astfel evoluția comunei.

La sfârșitul lunii iunie, primarul Daniel Boambeș a convocat Consiliul Local la o ședință de lucru care însă nu s-a putut realiza deoarece consilierii din partidele de poziție nu au dorit constituirea cvorumului pentru desfășurarea ședinței.

Situația s-a repetat și la începutul lunii iulie, când consilierii au fost convocați din nou la dezbaterile proiectelor de hotărâre propuse de edilul din comuna Constantin Daicoviciu.

„Pe ordinea de zi a fost propusă deblocarea activității Serviciului de Gospodărie Comunală, mai exact numirea reprezentantului interimar pentru conducerea Serviciului de Gospodărie Comunală.

Din alte surse am primit informații că cei din opoziție vor cedarea Serviciului de Gospodărie Comunală a comunei către Aquacaraș.

Nu mi se pare corect să decidă acest lucru, pentru că din cei șase consilieri din Consiliul Local, reprezentanți ai opoziție, 5 consilieri nu vor mai fi în viitoarea conjunctură a Consiliului Local.

Eu înțeleg că cei care au pierdut sunt demoralizați de rezultatele de la alegeri, dar votul cetățenilor este unul corect, pentru că timp de 4 ani doar asta au făcut, au blocat proiectele și finalizarea lor la termen”, a declarat edilul.

Primarul Daniel Boambeș își dorește ca administrarea Serviciului de Gospodărie Comunală să aparțină în continuare comunei, mai ales că acest serviciu are licență și asigură apa potabilă în toate cele șase localități ale comunei: Prisaca, Zăgujeni, Maciova, Căvăran, Peştere, Mâtnicu Mare.

Lorena POENARU

1 COMENTARIU

  1. De fapt îi strică combinațiile primarului.
    Il doare pe boambeş undeva de dezvoltarea comunei.
    Mai dādea şi interviuri la ProTV si habar nu avea de podul de la el din comuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei