5.7 C
Reșița
joi, 09 decembrie 21

Consiliul Județean Caraș-Severin, pregătit să finanțeze 7 proiecte sportive, după OK-ul Comisiei de Evaluare!

 

Comisia de evaluare a proiectelor sportive s-a întrunit recent pentru a evalua documentația depusă de o serie de entități sportive non-profit din Caraș-Severin, în scopul finanțării nerambursabile de la bugetul Consiliului Județean Caraș-Severin pentru activitățile entităților sportive nonprofit. Proiectele au avut ca termen limită pentru depunere data de 17 septembrie 2021.

Este vorba de organisme sportive care au sediul pe raza județului Caraș-Severin și care participă cu sportivi la competiții interne și internaționale, organizează, desfășoară competiții sau acțiuni sportive pe plan județean, comisie constituită conform Dispoziției Președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin.

spot_img

În cadrul Programului Sportul de performanţă s-a înscris o singură entitate sportivă, este vorba de Asociația Județeană de Lupte, cu proiectul evaluat ca eligibil, intitulat „Performanță în Luptele Cărășene“.

Cele mai multe proiecte depuse pentru finanțare nerambursabilă au vizat programul „Sportul pentru toți“, unde au fost admise 6 proiecte.

Este vorba de proiectele depuse de Asociația Club Sportiv Banat Girls – Reșița cu proiectul „Bănățencele joacă fotbal“, Asociația Club Sportiv Viitorul Anina 2014 cu „Împreună vom reuși“, ACS de Înot Reșița 07 cu „Să înotăm la orice vârstă“, AJF Caraș-Severin cu „Susținerea și Dezvoltarea Fotbalului Juvenil“, Club Sportiv Mundo cu proiectul intitulat „Fotbalul, Educație și Viață“ și Asociația Club Sportiv Mystic cu proiectul „Dansul Sportiv, Sănătatea Corpului și a Minții“.

Toate proiectele au fost declarate eligibile de către Comisia de Evaluare a proiectelor sportive, dar acestea vor putea primi finanțare după perioada de contestații, conform procedurilor. Sursa de finanţare a contractului o reprezintă bugetul propriu al Județului Caraș-Severin şi are valoarea de 235.000 lei, din care proiectul dedicat sportului de performanță va primi 50.000 lei iar cele din secțiunea sportul pentru toți  – 185.000 lei.

Sergiu TABAN

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei