fbpx
17 C
Reșița
vineri, 01 decembrie 23

Continuă proiectele de modernizare a municipiului Caransebeș

Prima parte a lucrărilor de extindere a iluminatului public din acest an din municipiul Caransebeș, sunt aproape de finalizare. S-au executat lucrări  de modernizare și extindere a iluminatului public pe străzile Laurențiu Iancu și Carmen Sylva, din cartrierul Jupa.

„În acest an au mai fost introduse pe lista de investiții lucrări de extindere a iluminatului public în cartierul Racoviței și pe străzile A. I. Cuza, Ciprian Porumbescu si Ștefan Jianu, în valoare de 400 mii lei“, a afirmat edilul municipiului, Felix Borcean.

„Totodată, în lunile mai-iunie vom afla dacă vom primi finanțare din partea Administrației Fondului pentru Mediu pentru proiectul „Modernizare iluminat public în municipiul Caransebeș”, în valoare de 4 milioane lei, care constă în înlocuirea corpurilor de iluminat existente cu corpuri de iluminat cu led și crearea unui sistem de iluminat public inteligent“, a mai precizat edilul din Caransebeș.

Realizarea acestui proiect ar implica o reducere cu 68% a costurilor cu energia electrică, într-o perioadă în care prețurile la utilități cresc de la o lună la alta.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei