fbpx
-7.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Contractele sunt încheiate, echipajele sunt pregătite, dă asigurări Romeo Dunca

Contractele de deszăpezire pentru drumurile județene din Caraș-Severin sunt semnate, iar utilajele și firmele sunt pregătite să intervină în caz de ninsoare, dă asigurări președintele Consiliului Județean, Romeo Dunca.

Sunt încheiate toate contractele, avem și sume puse deoparte pentru costurile aferente lunii decembrie. Am avut câteva intervenții deja. În zonele alpine din Caraș-Severin a nins și au fost intervenții și în zona Muntele Mic și în zona Semenic. În celelalte zone nu am avut încă intervenții, dar echipajele sunt pregătite, firmele sunt pregătite”, a declarat Romeo Dunca.

În ceea ce privește lucrările de reparații de pe drumurile județene cărășene, acestea s-au cam încheiat în acest sezon, urmând să continue la primăvară.

spot_img

Pe drumurile județene mai avem câteva pietruiri care trebuie să se facă, se mai pun petice, dar am terminat cu covoarele asfaltice. S-a cam terminat vremea, am închis și sezonul de întreținere pe marginea drumului, adică cosire și toaletare. Așteptăm să vină vremea bună de anul viitor ca să putem să continuăm”, a adăugat președintele CJ Caraș-Severin.

Printre sectoarele de drum județean reparate sau reabilitate în această toamnă se numără: DJ 581 Secășeni – Grădinari, drumul dintre Bolvașnita și Vârciorova, DJ 572, în intravilanul comunei Berzovia, Vermeș-Izgar-limită de județ, drumul județean din intravilanul comunei Eftimie Murgu.

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei