fbpx
-9.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Declarația deputatului Marius Damian de 1 Decembrie

Deputatul PSD de Caraș-Severin Romulus-Marius Damian a dorit, ca în declarația politică săptămânală citită în plenul Camerei Deputaților, să se adreseze tuturor românilor, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, ziua națională a României:

„Doresc să încep prin a le ura românilor, și României La mulți ani! Pe data de 1 decembrie 1918, la Alba Iulia se vota unirea Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu România. De atunci s-a creat un singur stat național, un stat care a unit nu doar aceste teritorii, ci a unit românii.

Mulți ani mai tarziu, în anul 1990, 1 Decembrie a fost proclamată drept ZI NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI! De atunci și până astăzi, toți românii, fie că sunt în România sau se află în afara țării, nu uită să sărbătorească această zi care este încarcată cu atâta emoție și bucurie pentru noi toți.

spot_img

Sunt bucuros să văd, cum pe această dată, fiecare român oriunde s-ar afla pune pe masă produse românești, chiar dacă mulți dintre români se află la foarte mare departare de casă, aceștia primesc de la familie sau prietenii din țară, pachet cu produse românești pentru a sărbătorii cu atâta bucurie această zi, zi a tuturor românilor.

În fiecare an, privesc cu drag, cum în școlile din România începând cu copiii de la grădiniță și până la cei mai mari se organizează festivități prin intermediul cărora fiecare copil/elev își exprimă bucuria de a fi român cu atât de multă emoție. Toate aceste mici bucurii, care încep de la rostirea câtorva versuri dedicate României și până la așezarea pe masă a unui produs românesc, sau până la paradele militare, ne duce pe toți cu gândul într-un singur loc, acasă în România.

LA MULȚI ANI ROMÂNIA, LA MULȚI ANI ROMÂNI DRAGI DE PRETUTINDENI!“ și-a încheiat discursul din Camera Deputaților parlamentarul PSD de Caraș-Severin Romulus-Marius Damian.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. ”Sunt bucuros să văd, cum pe această dată, fiecare român oriunde s-ar afla pune pe masă produse românești …”

    Bănuiesc că se referă la farfuriile și tacâmurile de la bunici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei