fbpx
18.5 C
Reșița
duminică, 19 mai 24

(FOTO+VIDEO) Copiii au luat cu asalt astăzi toate structurile Poliției cărășene

Valuri, valuri, de la puști de-o șchiapă și până la tineri interesați efectiv de o meserie în Poliția Română au luat cu asalt astăzi Parcul Tricolorului, acolo unde, Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin a ales să-și prezinte toate structurile din dotare.

Urcați de-a valma în mașini, bucuroși că pot porni sirenele, că pot claxona nestingheriți, copiii s-au bucurat, nu atât de cei 201 ani de istorie a Poliției Române, cât de „arsenalul“ din dotarea acesteia.

„Astăzi, în Parcul tricolorului din municipiul Reșița avem bucuria să primim vizita a zeci, poate chiar sute de copii și se adună din ce în ce mai mulți, lucru care ne bucură. Copiii sunt bucuroși de tot ceea ce le prezentă. Avem 8 standuri  cu tehnică, armament, avem autospecialele din dotarea poliției“, a declarat, pentru Reper24, Alina Boeru, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Mici și mari deopotrivă, cei prezenți astăzi în Parcul Tricolorului au putut vedea și admira standurilor celor de la intervenție rapidă, alcooltestul și drug testul, armament ușor, câinii de urmă.

A fost prezentată o miniexpoziție cu tehnică din dotarea polițiștilor în cele 8 standuri de prezentare cu elemente din activitatea Serviciilor Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Rutier, Criminalistic, de Ordine Publică, Investigații Criminale și Acțiuni Speciale.

„Au fost alături de noi, ca de fiecare dată, reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Caraș-Severin, care le-au prezentat tinerilor informații utile cu privire la pericolul consumului de substanțe interzise“ a mai adăugat Alina Boeru.

 

Dan AGACHE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei