fbpx
30.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 iulie 24

Copiii din Reșița și Caransebeș donează jucării altor copii!

De Ziua Copilului, în cadrul evenimentelor organizate de către structurile MAI din județul Caraș-Severin va fi lansată și o campanie de donare de jucării.

Micuții care vor avea parte de o mulțime de surprize, jocuri, concursuri, baloane și dulciuri, pregătite special pentru ei de către „oamenii în uniformă,” sunt așteptați să ia parte la campania prin care să ofere un dar copiilor mai puțin norocoși.

„Una dintre cele mai bune metode, atunci când vrem să conturăm un anumit tip de comportament pentru copilul nostru, este exemplul personal. Așa că:

Stabilește împreună cu cel mic cu ce jucării nu se mai joacă și vrea să le doneze, pentru ca el să fie bucuros că le oferă

Povestește-i celui mic faptul că nu toți copiii sunt atât de norocoși, având mare nevoie de generozitatea noastră

Ia-ți copilul de mânuță și veniți împreună la punctele noastre de colectare din parcarea centrelor comerciale Kaufland-Lidl, Lunca Pomostului din Reșița, cât și în parcul Teiuș din Caransebeș pentru a dona jucăriile care doresc să bucure și alte suflete!”, susțin reprezentanții structurilor MAI implicate în organizarea Zilei Copilului în cele două municipii.

Lorena POENARU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei