fbpx
3.7 C
Reșița
marți, 28 martie 23

Bucătărie Africană la CRAFT, în februarie! Burger din file de crocodil și pulpă de zebră la tavă!

Africa este considerată leagănul umanității, fiind un continent unde culturile și mediile cu multiple influențe au dat naștere unor arome și gusturi unice.

Gastronomia africană este una dintre cele mai variate și se adresează tuturor celor care doresc să experimenteze mâncăruri sănătoase și totodată savuroase.

Bucătăria africană va interacționa în profunzimile ei papilo-gustative cu specialiștii în gastronomie de la restaurantul CRAFT din Reșița, pe întregul parcurs al lunii februarie, oferindu-vă posibilitatea să descoperiți bunul gust al rețetelor simple și practice, dar și a celor complexe ce sunt preparate după reguli străvechi transmise din generație în generație de decenii.

spot_img

Să nu uităm că rezultatul degustărilor preparatelor africane de astăzi, urmare a diferitelor bucătării ale coloniștilor și ale imigranților, dar și ale sclavilor au avut un impact major asupra bucătăriei Africii.

Spre exemplu, sud-africanii sunt cunoscuți pentru apetența lor pentru grătar, numit braai în afrikaans. Carnea ocupă o poziție proeminentă în bucătăria sud-africană.

Ingredientele comune ce dau un gust inconfundabil mâncărurilor tradiționale africane sunt foarte numeroase și ne-au fost destăinuite de un bătrân bucătar care și-a făcut ucenicia în bucătăriile „from Casablanca“.

Dacă vorbim de legume, acestea pot fi: Yams, gulie, pepene verde, Cassava, arahide, Black-eyed Peas, porumb dulce, cartofi dulci; Carne: de pui, de porc, de vită, pește din soiuri locale; Mirodeniile folosite în bucutăria africană și pe care le veți regăsi până în 28 februarie la restaurantul CRAFT sunt: usturoi, piperul Melegueta din Africa de Vest (sau se utilizează cardamonul ca un substitut al acestuia), cuișoare, boabe de piper negru, nucșoara, ghimbir, șofran de India, amestec de pilaf, pulbere de curry, lămâi, orez.

La Craft, după consultarea meniului dedicat lunii africane, veți înțelege că dincolo de exotismul pe care îl presupun mâncărurile continentului negru, bucătăria africană îmbină o multitudine de gusturi și arome ce dau savoare oricărui preparat.

Așadar, în luna februarie, la Reșița, maeștri bucătari ai restaurantului CRAFT situat în centrul orașului, în Piața 1 Decembrie 1918, nr.3, vă așteaptă cu tot ce e mai bun în domeniul preparatelor bucătăriei africane.

Pentru a comanda acasă produsele din meniul CRAFT apelați cu încredere numărul de telefon 0770.450.164.

Nu ratați întâlnirea pe care maeștri bucătari de la restaurantul CRAFT o propun clienților în luna februarie!

E criză de cuie, deci poftă bună la restaurantul CRAFT din centrul Reșiței!

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

7 COMENTARII

  1. La sărăcia care e în județ, inclusiv în Reșița, le și arde românilor să mănânce crocodil și zebră …
    Să meargă Popa și Dunca cu elicopterul să mănânce acolo.

    • @csm: Iar esti jenibil. E vina lui Popa si a lui Dunca ca judetul e sărac?
      Daca tu n-ai bani nici sa treci strada acolo in Otelu Rosu, nu inseamna ca nu are nimeni bani in Resita sa dea odata 60 ron pe un burger cu carne de crocodil.
      Cand vin in Resita vad multe masini noi sau mai noi, muulte mai misto ca a mea si vad oameni care nu sunt atat de tristi precum esti tu.
      Eu am sa vin de la Bucuresti doar ca sa mananc asa ceva, ca culmea, in capitala nu ai ce vei avea la Resita in luna februarie.
      Fiecare e liber sa mearga cu elicopteru sau cu masina si sa isi ia ce vrea.
      Tu ramai la meniul tau cu felia de pita uscata si cu ceapa degerată si pune banu la saltea.

    • „sa dea odata 60 ron pe un burger” – vezi diferența dintre O DATĂ și ODATĂ;
      ” burger cu carne de crocodil” – caută în DEX termenii BURGER și HAMBURGER (presupunând că știi ce e un DEX);
      „muulte mai misto ca a mea” – vezi diferența dintre CA și DECÂT;
      „ca culmea” – mai studiază și cacofonia.

      Când termini cu studiul și te pui la punct cu limba română, atunci să te afișezi cu impresiile de București și cu ținutul de teorii la alții.

    • @Zero: Nu stiu daca ai observat, dar cand lumea deviaza, intervin eu si ii aduc pe trasa ideala. :))
      Asta cu greierii si faina si mancatul de şopărle, face parte din propaganda rusiei.
      Se mananca si carne de caine si alte nebunii in lume, dar nu ti le baga nimeni pe gât, daca nu vrei. La fel sta treaba si cu minciuna si manipularea.
      Vrei sa fii manipulat, te uiti pe rromales sebi ghita tv, latrina 3 sau la realminciuna tv si acolo iti da si propaganda si greieri in acelasi timp sa mananci.

  2. @csm: Vezi ca te-am educat? Ai invatat sa scrii si sa te descurci singur. Ai descoperit google, dar pana sa dai lectii, mai ai.
    Cu „odata” am gresit si n-am apasat „space”.
    Dar cu „decat” tot pe langa esti. Unde e negatia in afirmatia mea ca sa folosesc decat? Sa o tragi de urechi pe doamna cu curatenia care ti-a predat limba romana.
    Iar la faza cu burger, hamburger, te-ai legat aiurea de mine, pt ca burgerii se fac si cu carne de aia si cu carne din cealalta si exista tot felul de burgeri.
    Nu am cautat in dex, dar burger, hamburger nu sunt cuvinte romanesti si chair daca scrie cum se prepara, ala de la Craft tot are voie sa faca buegerii cum vrea el.
    Stiu ca am facut si aici greseli, dar pt cineva ca mataluță n-are rost sa-mi pierd mai mult vremea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei