fbpx
21.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 aprilie 24

Creșă nouă în municipiul Caransebeș

Prezent la Reper24 live, edilul municipiului Caransebeș a vorbit și despre proiectele investiționale din acest an. Printre acestea, se numără și o creșă nouă în cartierul Racoviță.

„Este un proiect care a fost deja scos la licitație de către Compania Națională de Investiții și s-au înscris 5 firme doritoare să o construiască. Este un lucru bun, ceea ce înseamnă că în acest an vom putea demara lucrările la acest proiect investițional atât de util familiilor care locuiesc în acest cartier și nu numai“, a declarat edilul Felix Borcean.

Primarul municipiului Caransebeș a vorbit și despre alocarea unui milion de lei către Spitalul Municipal pentru achiziția unei centrale termice și pentru toată automatizarea aferentă acesteia. Printre multele vești bune oferite, se numără și una care cu siguranță nu-i va încânta pe locuitorii municipiului:

„Din păcate, nu cred că vom reuși să asfaltăm în acest an străzile Cuza și Popea, chiar dacă proiectele sunt finalizate. Am fost nevoiți să stopăm aceste asfaltări pentru că mai trebuie executate lucrări de alimentare cu apă și de canalizare. Va trebui să așteptăm ca aceste lucrări să se finalizeze și abia apoi vom permite asfaltarea celor două străzi“, a mai spus primarul Felix Borcean.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei