fbpx
11.7 C
Reșița
duminică, 03 martie 24

Mesajul deputatului Romulus Damian adresat Poliției Române

Deputatul PSD de Caraș-Severin, Romulus-Marius Damian a citit astăzi, în plenul Camerei Deputaților, un mesaj adresat Poliției Române cu prilejul aniversării acestora:

„Pe 25 martie am sărbătorit Ziua Poliției Române, alături de marea sărbătoare creștină a Bunei Vestiri. Aș dori să profit de această ocazie pentru a le ura La mulți ani polițiștilor cărășeni, dar și pentru a-mi exprima respectul și aprecierea față de toți polițiștii români.

Cariera de polițist implică devotament, datorie, o responsabilitate continuă pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, pentru prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, pentru respectarea ordinii şi liniştii publice. Este o muncă care a fost îngreunată în aceste vremuri de pandemie și toți lucrătorii din structurile Poliției Române merită aprecierea și respectul nostru, fiindcă ei lucrează pentru liniștea și siguranța noastră a tuturor.

Poliția Română are nevoie de sprijin astfel încât să fie o structură puternică, eficientă, modernă, conform standardelor europene. Le mulțumesc polițiștilor cărășeni pentru munca zilnică depusă cu scopul de a proteja comunitatea. Le doresc tuturor polițistilor români multă sănătate, putere de muncă și cât mai mult succes în activitate. 

La această dată în care se împlinesc 200 de ani de existență, doresc să urez La Mulţi Ani Poliției Române!“ și-a încheiat mesajul deputatul PSD de Caraș-Severin, Romulus Marius Damian, mesaj citit astăzi în plenul Camerei Deputaților.

Dan AGACHE

 

2 COMENTARII

  1. A fost îngreunată de voi clasa politică de kakaya factură plus de capetele de pompă angajate pe post de militieni habarnisti și inculturiști, la aste loaze le multumiți monșericule!?Pupațile și bastonul din dotare plus cașchetele nepriceputilor cu pantalonii scurți până la glezne.

  2. ” toți lucrătorii din structurile Poliției Române merită aprecierea și respectul nostru, fiindcă ei lucrează pentru liniștea și siguranța noastră a tuturor.”

    Nah … unii mai ”lucrează” și la bunăstarea, liniștea & siguranța proprie.
    Sau … improprie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei