fbpx
30.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 iulie 24

Cristian Bejeriță, noul președinte al tinerilor social-democrați din Caraș-Severin!

 

Organizația Tineretului Social Democrat din Caraș-Severin are la comandă un nou președinte, în persoana lui Cristian Bejeriță, cărășean, gugulan, originar din Bucoșnița, un tânăr care vine la conducerea TSD-ului, după ce și-a încheiat studiile superioare, cu o mare poftă de politică și cu dorința de a pune umărul la schimbarea în bine a României.

Pe Cristian l-am întâlnit pentru prima oară la sediul PSD, implicat într-o videoconferință națională în care erau stabilite o serie de viitoare programe care au în vedere reorganizarea structurilor TSD în teritoriu. Noul lider interimar al TSD-ului din Banatul de Munte se pregătește pentru momentul alegerilor și speră că prin programul pe care îl va propune, energia și viitoarele acțiuni să-și convingă colegii de faptul că este cea mai bună formulă pentru funcția de președinte al juvenilei organizații social democrate.

Reper 24: Bună ziua, Cristian Bejeriță. Am dori să te descrii în câteva cuvinte pentru cititorii Reper 24.

C.B.: Întregul meu nume este Cristian Ionuț Bejeriță. Sunt un tânăr cărășean, proaspăt intrat in politică. Sunt membru în Partidul Social Democrat din anul 2019, în organizația locală a Municipiului Caransebeș! Am absolvit Facultatea de Drept din Timișoara iar începând din luna Martie a anului trecut, sunt consilierul parlamentar al domnului deputat Florin-Silviu Hurduzeu , iar în prezent am fost nominalizat ca președinte interimar al Organizației TSD Caraș-Severin!

Pe această cale aș vrea sa le mulțumesc celor care m-au susținut și să-i asigur că nu-i voi dezamăgi.

R24: Care este mesajul președintelui TSD Caraș-Severin pentru tinerii din județ, nehotărâți dacă vor face sau nu pasul spre politică?

C.B.: Încerc prin funcția pe care o am de puțin timp să-i îndemn pe toți tinerii să participe la viața publică, lucru pe care inclusiv eu l-am înțeles destul de târziu . Este important și este o datorie pe care o plătim față de cei care ne-au îndrumat la școala, la facultate și mai departe în societate.

Cred foarte mult în echipă, sunt consecvent și sunt sigur că doar împreuna vom reuși să schimbăm lucrurile în folosul tinerilor!

Îmi doresc foarte mult ca TSD Caraș-Severin să devină una dintre cele mai puternice organizații din țară! Este ambiția mea!

R24: Mult succes, Cristian Bejeriță, în îndeplinirea obiectivelor pe care ți le-ai propus!

C.B.: Vă mulțumesc!

Sergiu TABAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei