fbpx
10.7 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

Cum poți călători gratuit cu autobuzul în Reșița? Schimbă PET-UL cu BILETUL!

Reșițenii au ocazia să primească gratuit sau mai bine zis la schimb bilete pentru transportul public de pe raza orașului. Mai exact, pot schimba cinci peturi pentru două călătorii cu autobuzul. Este vorba de o campanie derulată la nivel national, în peste 60 de orașe.

Campania „Schimbă PET-UL cu BILETUL” se va derula vineri, 16 septembrie, între orele 09:00-17:00, la magazinele Kaufland din Reșița.

„Locuitorii din Reșița și din alte 64 de orașe din toate județele țării vor putea călători cu mijloacele de transport în comun în schimbul a 5 deșeuri. Campania se desfășoară în parcările celor 2 magazine Kaufland din localitate situate pe: Bd. Muncii nr. 21 și Bd. Revoluția din Decembrie nr. 1, vineri 16 septembrie, în intervalul 09:00-17:00.

Cei dornici să participe trebuie să aibă la ei 5 deșeuri (PET-uri, doze de aluminiu, sticlă) și să le introducă în aparatele puse la dispoziție de Kaufland. Automatele vor elibera un cupon în baza căruia participanții vor primi biletul de autobuz pentru două călătorii de la voluntarii prezenți la fiecare punct de colectare”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

Campania are ca obiective încurajarea folosirii transportului public și promovarea colectării separate a deșeurilor care vor fi ulterior transformate în noi resurse. Totodată, campania are și un obiectiv social, acela de a accesibiliza transportul public.

Inițiativa aparține Asociației Act for Tomorrow și Kaufland România, fiind realizată în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, în cadrul programului național Vinerea Verde.

Karina TINCUL

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei