fbpx
18.7 C
Reșița
duminică, 19 mai 24

Cum se vede Caraș-Severinul din Parlamentul României

Prezent la acțiunea colegului de partid Mirel Patriciu Pascu, de întâi mai, deputatul Silviu Hurduzeu, fost președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, a avut amabilitatea să răspundă la câteva întrebări referitoare la soarta acestei zone a țării, pentru cititorii Reper24:

Reporter: Cum se vede Caraș-Severinul din Parlamentul României?

Silviu Hurduzeu: „Acum suntem la sărbătoarea de întâi mai și nu aș vrea să spun lucruri rele, dar știți la fel de bine ca și mine cum se vede; se vede extraordinar de prost. Și aici, „meritul cel mai mare“ îl are cel care conduce în această perioadă destinele județului. Nu se întâmplă nimic bun în Caraș-Severin.

Certuri, scandaluri, o telenovelă proastă cu Spitalul Județean de Urgență din Reșița; în fiecare săptămână, în fiecare lună apare un alt episod și exact ca la telenovele, fiecare episod nou este mai prost decât cel de dinainte“, a afirmat deputatul social-democrat.

„Nu știu în acest moment ce s-ar mai putea face. Dacă sloganul era la un moment dat „Dezvoltăm județul Caraș-Severin“, putem spune acum că s-a îngropat județul Caraș-Severin. Dar pentru că suntem la o sărbătoare de 1 mai, vreau să transmit cărășenilor o primăvară frumoasă și să ne vedem sănătoși în perioada următoare“, a încheiat deputatul PSD de Caraș-Severin Silviu Hurduzeu.

Dan AGACHE

4 COMENTARII

 1. Cum se vede activitatea parlamentarilor din județul Caraș-Severin:

  – hurduzău – luări de cuvânt in plen: 0h 01m 02s (in 3 ani de mandat a luat cuvantul doar un minut)
  – damian marius – luări de cuvânt în plen: 1h 04m 39s (o oră în 3 ani de mandat)
  – rujanu – luări de cuvânt în plen: 0h 04m 44s (aproximativ 5 minute în 3 ani de mandat)
  – marșaliciu – luări de cuvânt în plen: 0h 01m 50s (cam două minute în 3 ani de mandat)

  Despre senatorii velea și mocioarcă nu mai merită scris nimic, pentru că tot sub o oră se încadrează și ei.
  Cam asta fac (mai degrabă nu fac) deputații și senatorii de Caraș, dar știu să arate cu degetul.

 2. Domnu’ Dan, chiar era nevoie să-i ridicați ăstuia mingea la fileu? Oricum, PSD e mai iute de mână decât PNL când vine vorba să profite de orice ocazie ca să-și facă propagandă!
  Iar întrebarea corectă ar fi fost despre propriile realizări din vremea când a condus județul!

 3. CINE LA ÎNGROPAT ZECI DE ANI ? CINE AU CONDUS ? NU VOI ? NU MAI PROSTITI CU MINCIUNILE VOASTRE PE OAMENI ! SUNTETI CEI MAI BOGATI DIN CARAS…CA BUGETARI ! DE UNDE ? DIN MUNCA CINSTITA ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei