fbpx
10.7 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

Dascălii în examen de titularizare

Înscrierile la Concursul național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învățământul preuniversitar – sesiunea 2022 (titularizare) au avut loc în perioada 9-17 mai 2022, potrivit calendarului oficial.

Astăzi are loc în 3 centre de examen, proba scrisă din cadrul Concursului național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învățământul preuniversitar – sesiunea 2022. La nivelul județului Caraș-Severin au fost validați 386 de candidați la 39 de discipline de concurs, pentru 39 de posturi/catedre vacante pe perioadă nedeterminată (titularizabile), 335 de posturi complete pe perioadă determinată și alte câteva sute de posturi incomplete/fracțiuni de normă.

Cele 3 centre de concurs sunt la: Colegiul Național „Diaconovici-Tietz” ;  Colegiul Național „Traian Lalescu” și la Liceul Teoretic „Traian Vuia”, toate din Reșița. Pe 19 iulie 2022 vor fi anunțate rezultatele inițiale, apoi, în perioada 19-21 iulie 2022 se depun contestațiile.
Soluționarea contestațiilor are loc între 21-26 iulie 2022, după care profesorii vor afla rezultatele finale pe data de 27 iulie 2022.

La acest concurs național de angajare în învățământ, candidații care obțin note peste 7 se pot angaja pe perioadă nedeterminată, iar cei care obțin cel puțin nota 5, pe perioadă determinată, informează profesor Ion Chiosa, purtător de cuvânt, ISJ Caraș-Severin.

Sursă foto: stiriedu.ro

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei