fbpx
8.7 C
Reșița
luni, 27 martie 23

De-acum un nou cabinet medical de cardiologie la Bocșa! SLOVENSKI MED se deschide în noiembrie!

SLOVENSKI MED – EXCELENȚĂ ÎN CARDIOLOGIE, anunță deschiderea Cabinetului cu nr. 8 în BOCȘA, STR. 1 MAI, NR. 23 (în incinta fostei Policlinici).

Sub îndrumarea recunoscutului doctor Milovan Slovenski, medic primar cardiolog și medicină internă, cu competență în Cardiologie Intervențională, începând cu luna Noiembrie 2022, bocșenii vor beneficia de servicii, investigații și tratamente cardiologice performante chiar în orașul lor! O premieră pentru Bocșa, după ce mulți ani de zile oamenii acestei urbe au fost nevoiți să parcurgă zeci sau sute de kilometri pentru o consultație la inimă, într-o serie de alte municipii sau orașe care beneficiază de astfel de cabinete medicale.

Medici primari și specialiști din prestigioasa echipă Slovenski Med condusă de dr. Milovan Slovenski vor efectua consultații și investigații complexe, pentru a oferi pacienților un diagnostic real, fără a fi nevoie de deplasarea lor în alte centre, cabinetul fiind dotat cu aparatura necesară pentru investigații complete și corecte.

spot_img

Meniu CraftDe-acum nu mai este nevoie ca pentru un EKG, o electrocardiografie, montarea unui holter sau un control cardiologic bocșenii să se deplaseze la Timișoara sau la Reșița ori în alte orașe unde pot beneficia de aceste servicii. Îi mulțumesc pe această cale domnului doctor Slovenski, unul din cardiologii de renume ai Banatului, pentru că nu a uitat de cărășenii lui și iată, a reușit împreună cu o echipă, cum altfel decât inimoasă, să realizeze acest cabinet de control, investigații și tratamente cardio pentru locuitorii orașului Bocșa.

Sistemul sanitar și mai cu seamă dezvoltarea unor servicii medicale pentru cetățenii acestui oraș continuă să fie o prioritate pe agenda administrației bocșene și vom fi mereu deschiși atunci când astfel de oportunități se vor ivi în viitor, pe care levom sprijini necondiționat și în regim de urgență“, a transmis primarul orașului Bocșa, Mirel Patriciu Pascu.

Am ales orașul Bocșa, pentru a veni în sprijinul și confortul tuturor pacienților noștri care de-a lungul anilor au călcat pragul cabinetelor situate în Timișoara, Lugoj și Caransebeș. Am ales orașul Bocșa, atât pentru binele locuitorilor, cât și pentru sprijinul acordat de către colaboratorii noștri, Primăria Orașului Bocșa și Căminul pentru Persoane Vârstnice Bocșa, care ne-au oferit toata înțelegerea și ne-au primit cu brațele deschise în comunitatea lor“, a ținut să transmită medicul Milovan Slovenski, în avanpremiera deschiderii viitorului Cabinet SLOVENSKI MED nr. 8 din BOCȘA.

Începând cu data de 2 noiembrie, bocșenii se pot programa pentru consultații la numărul de telefon 0773749551.

Slovenski Med, aproape de inima ta!

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei