fbpx
-7.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Deputatul Rujan vrea internet de mare viteză pentru toți cărășenii

Legea privind asigurarea accesului persoanelor fizice la servicii de internet în bandă largă, la punct fix, a fost adoptată de Camera Deputaţilor, cu majoritate de voturi.

Cât de importantă este această lege și pentru locuitorii județului Caraș-Severin, explică deputatul PNL, Dumitru Rujan: „Prin această lege toți locuitorii județului Caraș-Severin vor avea acces la servicii de internet în bandă largă, la punct fix.

Am votat astăzi pentru adoptarea Legii internetului pentru toți, pe care am semnat-o alături de colegii mei.

spot_img

Este necesar să avem o conexiune națională rapidă și stabilă, pentru a oferi noi oportunități de dezvoltare business-urilor, pentru digitalizarea serviciilor publice și pentru a ne asigura securitatea cibernetică, deosebit de important”, a declarat deputatul cărășean, Dumitru Rujan.

Proiectul a fost iniţiat de parlamentarii George Tuţă, Sabin Sărmaş şi semnată de încă 150 de senatori şi deputaţi de la toate partidele parlamentare. Urmează votul parlamentarilor din Senat, care este Cameră decizională.

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. ”explică deputatul PNL, Dumitru Rujan: „Prin această lege toți locuitorii județului Caraș-Severin vor avea acces la servicii de internet în bandă largă, la punct fix.”

    La punctul cu ”the brelle” fixe?
    Întreb pentru un prieten …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei