5.7 C
Reșița
joi, 09 decembrie 21

„Dintre toate propunerile am reținut una: Dacian Cioloș“ – Klaus Werner Iohannis

După consultările de astăzi cu partidele politice parlamentare, președintele României, Klaus Werner Iohannis, a anunțat numele noului candidat desemnat să formeze o coaliție guvernamentală: Dacian Cioloș – președintele proaspăt ales al USR-PLUS.

Altfel spus, după experiența de acum câțiva ani cu „guvernul zero“ cum a mai fost denumit, Dacian Cioloș este din nou propus de Iohannis să formeze un cabinet.

Printr-un comunicat de presă dat în această dimineață publicității, conducerea PNL a exclus din start o posibilă colaborare cu foștii parteneri de la USR-PLUS.

spot_img

În aceste condiții ori se vor suci liberalii și vor accepta din nou o colaborare cu foștii parteneri, ori este o nominalizare sortită eșecului din start, iar după o probabilă respingere în Parlament a unui cabinet condus de Dacian Cioloș, Iohannis să vină cu o a doua nominalizare, foarte probabil tot în persoana lui Florin Cîțu.

Este interesantă această abordare a președintelui într-o perioadă în care cazurile de îmbolnăvire cresc exponențial iar spitalele sunt pline cu pacienți infectați, în prag de iarnă când prețurile facturilor și a produselor alimentare și nealimentare au explodat.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

3 COMENTARII

  1. Deja simt că îmi vine să iau parul și să îi fugăresc pe nea Feru Iohanis și pe sluga securistă a lui Macron ,metré Cioloș 🥶🥶🥶🥶🥶🥶

  2. „Printr-un comunicat de presă dat în această dimineață publicității, conducerea PNL a exclus din start o posibilă colaborare cu foștii parteneri de la USR-PLUS.”

    „Conducerea” PNL l-a trădat şi pe Cuza, pentru „tăiţei”.
    Orice este posibil (la d’ăştia).

  3. Cioloș este ca o ciorbă proastă și acrită fara gust, fara sare si piper pecare KW Iohannis vrea sa o reincalzeasca. Aceasta „retinere” a presedintelui nici nu trebuia sa o gandeasca ! dar, sa o mai si spuna si sa o puna in aplicare … Cu aceasta nominalizare presedintele tarii isi bate joc de toti romanii si de Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei