fbpx
23.5 C
Reșița
marți, 26 septembrie 23

Dumitru Rujan, PNL: „Vești bune! Ne ținem de cuvânt! Ce am promis se realizează!“

Societatea Transgaz a scos la licitație contractul pentru construcția conductei de transport a gazelor naturale pe direcția Prunișor – Orșova – Băile Herculane – Jupa. După ce în luna august a anului trecut a fost semnată autorizația de construcție, în curând vor începe lucrările la noua conductă de transport gaze naturale.

Beneficiari ai acestui proiect sunt mai mult localități din Mehedinți, dar și din Caraș-Severin: Caransebeș, Băile Herculane, Topleț, Mehadia, Cornea, Domașnea, Teregova, Armeniș, Slatina Timiș, Bucoșnița, Buchin, Turnu Ruieni, Obreja.

„Prin realizarea acestei conducte se poate asigura alimentarea cu gaze naturale a localităților din zona de interes a obiectivului, respectiv un număr de aproximativ, 15 mii consumatori casnici, 94 de instituții publice (școli, primării, dispensare, cămine culturale, cabinete medicale, etc) și aproximativ 231 de  agenți economici“ a afirmat deputatul PNL Dumitru Rujan.

 

Dan AGACHE

1 COMENTARIU

  1. „Prin realizarea acestei conducte se poate asigura alimentarea cu gaze naturale a localităților din zona de interes a obiectivului …”

    Armeniș, Armeniș über alles!
    Prietenii știu de ce (și noile prețuri la gaz).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei