fbpx
19.7 C
Reșița
duminică, 28 mai 23

Edilul din Ciclova Română a „furat“ startul

Conștient de multele proiecte pe care administrațiile locale le au la dispoziție și de numărul relativ mic de firme de construcții din Caraș-Severin, edilul Cătălin Golu din Ciclova Română și-a pregătit din timp „temele“ și are deja pe SICAP 2 proiecte în licitație.

„Sunt două proiecte, din cele câștigate pe Anghel Saligny, care se află deja pe site-ul dedicat licitațiilor cu termen de finalizare 27 martie. Primul dintre ele a fost semnat în februarie și constă în montarea racordurilor pentru rețeaua de canalizare. Vor fi 610 racorduri, la fiecare imobil și în sfârșit vom reuși să dăm drumul la stația de epurare ce a fost recepționată de doi ani de zile. Vom închide întregul lanț 100% și astfel cetățenii vor beneficia de acest sistem de colectare“, a precizat, pentru Reper24, primarul Cătălin Golu.

Proiectul are o valoare de 2,3 milioane de lei, și are un termen de finalizare de 12 luni, dar edilul crede că în cel mult 5 – 6 luni se va pune în funcție.

spot_img

O  altă lucrare aflată pe SICAP se referă la actualizarea Planului Urbanistic General al comunei Ciclova Română, cu o valoare de peste 500 de mii de lei. „Va fi un PUG nou, care vine în actualizarea vechiului plan, expirat din 2011. Pe lângă actualizările cuprinse în acest proiect se va realiza și o hartă electronică a tot ceea ce înseamnă terenuri și imobile în comună și vom introduce o parte a terenurilor din extravilan în intravilan. Este vorba de o serie de terenuri care au potențial pentru investiții în comună“, a mai precizat primarul Cătălin Golu.

Dan AGACHE

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

3 COMENTARII

 1. A furat startul … adică a făcut stația de epurare și abia după 2 ani vine cu racordurile.
  E ca și cum îți faci baia, îți faci hazna în curte, dar mai stai doi ani ca să tragi o țeavă între ele.
  Prostie cât cuprinde la majoritatea primăriilor.
  Bine că măcar îi promovează cineva.

  Aștept să văd „investițiile” de la Ciclova, despre care vorbește primarul.

  • Oare cum pot alții să atragă fonduri și să investească cu cap ?
   Aâi fost prin primăriile din Caraș ca să vedeți cum se desfășoară o zi obișnuită ?
   Dacă se stă jumate zi la cafele, țigări și plimbări „pe teren”, cine să facă treaba ?

   Ca fapt divers, am mers la o primărie (nu contează care) și mi se spune că „domnul vice nu e aici. vine cam în jumate oră, că o plecat să ia cucuruz pentru porci”. Vă dați seama ce „investiții” se fac acolo ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei