1.7 C
Reșița
vineri, 02 decembrie 22

Edilul Mălăiescu a răsplătit performanța Școlii Gimnaziale nr.1 din Oțelu Roșu la Evaluarea Națională!

 

Primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu nu pierde din vedere niciodată meritele celor ce reprezintă cu cinste comunitatea pe care o păstorește. De această dată, a fost rândul cadrelor didactice de la Școala Gimnazială Nr. 1 din Oțelu Roșu, din mâinile și silința cărora au rezultat medii de excepție la Evaluarea Națională, unitatea de învățământ amintită clasându-se pe prima poziție în rândul școlilor din Caraș-Severin!

Pentru a celebra așa cum se cuvine reușita, edilul Luca Mălăiescu a pregătit fiecărei doamne profesoare aranjamente floare, pe care le-a oferit personal, luându-le prin surprindere pe doamnele aflate în cancelarie.

spot_img

Ne-am gândit să facem o surpriză deosebită unor doamne deosebite, pentru că meritele pentru locul întâi obținut de elevii de clasa a VIII-a pe județ la Evaluarea Națională le au și cadrele didactice de la Școala Gimnazială Nr. 1, doamnele profesoare de matematică și limba română. Ne mândrim cu acest lucru. Mă refer la doamnele profesoare de matematică Heidi Feier și Adela Vela și profesoarele de limba și literatură română, Aura Pătruța și Adriana Văran. Desigur, ne vom gândi la o formulă de răsplată și pentru elevii care au purtat școala din Oțelu Roșu spre acest rezultat de excepție“, a ținut să transmită primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu.

Doamnele profesoare au fost total surprinse de gestul primarului de Oțelu Roșu, pe care l-au primit cu o reală bucurie și satisfacție pentru rezultatul muncii lor de la clase.

Vă mulțumim din tot sufletul, vă mulțumim foarte mult pentru toată susținerea, domnule primar.  Noi vrem să felicităm pentru rezultatul obținut și copiii și părinții acestora care au înțeles rolul pe care îl are profesorul la clasă“.

Recunoștința este o virtute a sufletelor nobile, dovada vie fiind prezența dlui primar, Luca Malaiescu, în școala noastră, pentru a-și exprima profunda prețuire față de rezultatele deosebite obținute de elevii Școlii Gimnaziale Nr.1 Oțelu Roșu, la Evaluarea Națională, ocupând primul loc pe județ cu 15 medii între 9 și 10.

Mulțumim din suflet, Domnule Primar!

Ne-ați surprins într-un mod inedit!“, au putut să mai rostească cu emoția în voci și în priviri aceste profesoare de elită ale învățământului cărășean și românesc.

Redacția publicației Reper 24 vă felicită, stimate doamne, pentru rezultatele care vă clasează în fruntea județului și vă urează mult succes pe mai departe în activitatea pedagogică pe care o desfășurați în beneficiul elevilor!

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei