fbpx
-9.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Educatoarele din Reșița s-au unit pentru a-l ajuta pe Vlăduț, un băiețel de doar câteva luni, cu o malformație la inimă!

Centrul de Resurse pentru Educație și Dezvoltare Grădinița cu Program Prelungit „Floarea-Soarelui” Reșița împreună cu partenerii: Grădinița cu Program Prelungit „Riki-Priki”, Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată ”, Grădinița cu Program Prelungit „Semenic”, Grădinița cu Program Prelungit „Palatul Fermecat” și sprijiniți de Organizația „Salvați Copiii” – filiala Caraș-Severin și-au deschis porțile și sufletele pentru un băiețel din comunitate în cadrul proiectului „Sprijin pentru Vlăduț-Andrei”.

Centrul de Resurse pentru Educație și Dezvoltare, de foarte mulți ani împărtășește bucuria de a fi alături unor familii care se află în dificultate, transmite conducerea grădiniței care coordonează proiectul.

Cadrele didactice din învățământul preșcolar s-au unit pentru Vlăduț, un băiețel de doar câteva luni, care s-a născut cu o malformație la inimă și care are nevoie de mai multe operații pentru o șansă la viață.

spot_img

Împreună cu preșcolarii, elevii, părinții și comunitatea au întins o mână de ajutor familiei prin organizarea unei expoziții cu vânzare de podoabe și ornamente specifice sărbătorilor de iarnă, create cu suflet de cadrele didactice partenere.

Cu fiecare acțiune, de-a lungul timpului, am reușit să sprijinim pe cei care au avut nevoie de noi și am încercat să aducem o schimbare socială în rândul tinerilor pentru a-i încuraja să se alăture inițiativelor de acest fel”, precizează directorul Raluca Cuzma.

Coordonatorul proiectului este cadrul didactic Petrișoara Marușca.

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei