fbpx
11.7 C
Reșița
duminică, 03 martie 24

Educatoarele din Reșița s-au unit pentru a-l ajuta pe Vlăduț, un băiețel de doar câteva luni, cu o malformație la inimă!

Centrul de Resurse pentru Educație și Dezvoltare Grădinița cu Program Prelungit „Floarea-Soarelui” Reșița împreună cu partenerii: Grădinița cu Program Prelungit „Riki-Priki”, Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată ”, Grădinița cu Program Prelungit „Semenic”, Grădinița cu Program Prelungit „Palatul Fermecat” și sprijiniți de Organizația „Salvați Copiii” – filiala Caraș-Severin și-au deschis porțile și sufletele pentru un băiețel din comunitate în cadrul proiectului „Sprijin pentru Vlăduț-Andrei”.

Centrul de Resurse pentru Educație și Dezvoltare, de foarte mulți ani împărtășește bucuria de a fi alături unor familii care se află în dificultate, transmite conducerea grădiniței care coordonează proiectul.

Cadrele didactice din învățământul preșcolar s-au unit pentru Vlăduț, un băiețel de doar câteva luni, care s-a născut cu o malformație la inimă și care are nevoie de mai multe operații pentru o șansă la viață.

Împreună cu preșcolarii, elevii, părinții și comunitatea au întins o mână de ajutor familiei prin organizarea unei expoziții cu vânzare de podoabe și ornamente specifice sărbătorilor de iarnă, create cu suflet de cadrele didactice partenere.

Cu fiecare acțiune, de-a lungul timpului, am reușit să sprijinim pe cei care au avut nevoie de noi și am încercat să aducem o schimbare socială în rândul tinerilor pentru a-i încuraja să se alăture inițiativelor de acest fel”, precizează directorul Raluca Cuzma.

Coordonatorul proiectului este cadrul didactic Petrișoara Marușca.

Lorena POENARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei