fbpx
-9.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Târg meșteșugăresc la Cornereva

Întrerupt timp de doi ani din cauza restricțiilor impuse de autoritățile centrale, Târgul meșteșugăresc de la Cornereva va fi deschis duminică, 27 noiembrie, pentru a treia oară. Și-au anunțat prezența la această ediție meșteri populari din comuna Cornereva, dar și din alte zone ale Banatului Montan și nu numai.

Târgul produselor tradiționale a fost o reușită la celelalte două ediții și tocmai de aceea ne-am propus să continuăm această acțiune pe care, anul acesta, o derulăm cu sprijinul Direcției Agricole a județului, a Consiliului Județean Caraș-Severin, dar și a Direcției Sanitar Veterinare“, a afirmat primarul comunei Cornereva, Nicolae Novăcescu.

Evenimentul va cuprinde și o serie de activități artistice ale copiilor de la școala din comună, un moment folcloric, dar și alte surprize pregătite de organizatori.

spot_img

„Spațiul unde va fi organizat târgul este unul acoperit și vom pune la dispoziția participanților 30 de standuri obținute printr-un proiect transfrontalier pe care l-am derulat cu parteneri din Serbia, iar cu această ocazie pot să spun că le inaugurăm. Celelalte ediții au fost un succes și atât producătorii cât și cumpărătorii au fost mulțumiți“, a mai precizat edilul Nicolae Novăcescu.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei