fbpx
32.7 C
Reșița
vineri, 19 iulie 24

Elevii de pe raza comunei Ticvaniu Mare, transportați la școală cu un microbuz nou și modern!

Începutul anului școlar vine cu noi dotări pentru elevii din Ticvaniu Mare, de data aceasta fiind vorba despre atât de necesarul microbuz școlar.

Această necesitate a fost confirmată și de către primarul Ciprian Măceșanu, care a precizat că noul mijloc de transport vine în sprijinul familiilor și elevilor din satele aparținătoare, contribuind astfel la sporirea prezenței, într-un procent cât mai mare, a copiilor la școală.

Avem plăcerea să vă anunțăm că începând de miercuri am primit oficial cheile unui nou și modern microbuz școlar. Acesta va fi dat înspre folosință exclusiv transportului elevilor, începând cu noul an școlar.

Acest pas vine în sprijinul familiilor și elevilor din satele aparținătoare, garantând astfel că fiecare copil va ajunge în siguranță și într-un confort sporit către Școala Gimnazială „Iuliu Birou”.

Microbuzul reprezintă o achiziție realizată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, iar noi, Primăria Ticvaniu Mare, în calitate de beneficiari ai acestei investiții, le mulțumim și îi felicităm pe această cale pentru inițiativă, fiind convinși că aceasta va îmbunătăți semnificativ calitatea transportului școlar din comunitatea noastră”, a declarat primarul comunei Ticvaniu Mare, Ciprian Măceșanu.

Lorena POENARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei