fbpx
-9.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Festivalul „Zilele Cetății“ ediția a XVII-a la Caransebeș

Municipiul de pe Timiș și de pe Sebeș va îmbrăca haine de sărbătoare de la mijlocul acestei săptămâni. Cea de a XVII-a ediție a tradiționalului Festival „Zilele Cetății“ se va desfășura și anul acesta în Caransebeș în aceeași locație ca și anul trecut: Parcul Teiuș.

„Timp de 4 zile, în perioada 15 – 18 septembrie, am pregătit pentru locuitorii municipiului dar și pentru invitații ce vor veni de pretutindeni, un program artistic diversificat, cu foarte multe surprize, axat în principal pe artiști locali. Și când spun locali nu mă refer doar la cei din Caransebeș, ci și la cei din Reșița, Caraș-Severin și împrejurimi“, a precizat pentru Reper24, primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean.

spot_img

Prima seară (joi 15 septembrie) este dedicată muzicii populare. Gugulanii care vor veni în Parcul Teiuș (și nu doar ei) se vor bucura de spectacolul folcloric susținute de Stana Stepanescu, Luci Dugă și Ansamblul Junii Gugulani, Adela Jurchescu, Ana Jurj, Trandafir Clara Maria, Melisa Abălașei, formația Olanii, Ansamblul Armenișana, Nicola Botoș, Elisa Lupu, Maria Anesia Rusnac, Dana Coșariu, Bianca Colceriu, Daniel Lința și mulți alții, nume tinere, multe dintre ele, în folclorul bănățean.

Cea de a doua seară, cea de vineri, este rezervată artiștilor locali: Miruna Iova, Dean Bowman, Cristi Iakab & The Road Bend, Bianca Lința & Natalia Chisăliță, dj Mr X.

Locația va fi aceeași ca cea de anul trecut în Parcul Teiuș. Va fi o zonă tampon pentru spectatori, vom avea și zona de mese a comercianților cu produse de alimentația publică. Ceilalți comercianți vor fi în zona adiacentă a Parcului Teiuș“, a mai spus edilul Felix Borcean.

Manifestarea este organizată de Primăria municipiului Caransebeș, cu sprijinul Casei de Cultură George Suru.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei