18.7 C
Reșița
sâmbătă, 01 octombrie 22

Formula fericirii: O+ (N x S)+ Cpm/T+ He

Nu, nu e o formulă copiată dintr-un manual de matematică și nici vreo conspirație secretă, e pur și simplu rețeta fericirii descoperită de psihologul Cliff Arnall, cel care a ajuns la concluzia că ziua de 17 iunie e cea mai fericită zi din an și a dezvoltat și o formulă pe baza careia și-a formulat concluzia.

Formula celei mai fericite zi din an arată astfel: O+ (N x S)+ Cpm/T+ He, unde fiecare simbol reprezinta ceva. Astfel, „O” înseamnă „afară”, „N”, reprezintă „natura”, „S”, „socializarea”. „Cpm” adună amintirile verilor din copilărie, „T” reprezintă temperatura aerului, iar „He” aduce „nerăbdarea că vine vacanța”. Fiecare dintre aceste simboluri, au câte o semnificație ce duce la „cea mai fericita zi a anului 2022”.

Asta în ideea că există și cea mai tristă zi din an. Luni, 17 ianuarie, este „Blue Monday”, mai exact lunea tristă, o denumire din limba engleză ce semnifică cea mai deprimantă zi a anului 2022. Același psiholog Cliff Arnall a creat și o formulă matematică pentru a calcula cele mai deprimante zile ale anului. Psihologul a luat în considerare vremea, facturile la utilități, datoriile, nivelul motivațional, precum și faptul că majoritatea oamenilor urăsc zilele de luni.

spot_img

Așadar, luni, 17 ianuarie 2022 este declarată cea mai nefericită zi din an. Nu cred că poate fi declarată sărbătoare și în România pentru că la noi astfel de zile se regăsesc în fiecare lună: ziua de leafă, ziua în care vin facturile, ziua în care trebuie plătită rata la bancă, ziua când mă uit la știri ….

Sursă foto: respectsiprietenie.ro

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei