fbpx
2.7 C
Reșița
duminică, 10 decembrie 23

Forța Dreptei caută parteneri care să adere la alianța de centru-dreapta!

Biroul Politic Național al partidului Forța Dreptei a decis desemnarea unei echipe care să poarte discuții cu posibilii parteneri dispuși să adere la alianța de centru-dreapta.

În acest context, biroul central al formațiunii politice salută disponibilitatea partidelor politice din opoziție de a constitui o alianță de centru-dreapta pentru anul electoral 2024.

În acord cu strategia politică adoptată în Conferința Națională a Forța Dreptei, consecvent ideii de a pune bazele unei alternative solide de centru-dreapta menită a se contrapune cu succes blocului retrograd PSD-PNL, Biroul Politic Național al partidului a decis desemnarea unei echipe mandatate să poarte discuții aprofundate cu toți posibilii parteneri pentru constituirea alianței de centru-dreapta”, se precizează într-un comunicat emis de biroul de presă al partidului Forța Dreptei.

Din echipa Forța Dreptei fac parte vicepreședinții partidului, Violeta Alexandru, Ionel Dancă, Adrian Oros, Antonel Tănase și secretarul general, George Ionescu.

Lorena POENARU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei