fbpx
16.8 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

(FOTO) Adrian Cican nu se dezminte: alte investiții la Spitalul Municipal din Orșova

Spitalul Municipal din Orșova a primit în această săptămână 8 paturi ATI de proveniență americană, a căror valoare este de 685 de mii de lei, bani atrași de unitatea sanitară din fonduri europene.

„Această dotare a Compartimentului de ATI cu paturi de ultimă generație tehnologică, va fi urmată de ultima etapă în privința dotării ATI și anume sosirea a 8 ventilatoare DRAGER germane. Ventilatoarele disponibile de la ATI, adică un număr de 5 bucăți vor merge în dotarea Compartimentului de Primire Urgențe și astfel toate cele 5 paturi din CPU vor avea și aparate de ventilat pentru pacienți“, a afirmat managerul spitalului din Orșova, Adrian Cican.

În luna octombrie a acestui an, Spitalul Municipal Orșova va primi în cadrul aceluiași proiect, 3 roboți medicali de dezinfecție în valoare de aproximativ 30.000 euro/buc. (3 dintr-un total de 15 la nivel național), bani europeni nerambursabili.

„Acest proiect în valoare de 2,5 milioane euro se va încheia în luna decembrie a acestui an. Știu, pot și fac. Noi construim și aducem bani europeni în Orșova și pentru orșoveni“, a mai declarat managerul Spitalului Municipal Orșova, Adrian Cican.

Dan AGACHE

1 COMENTARIU

  1. ”… Știu, pot și fac. Noi construim și aducem bani europeni în Orșova și pentru orșoveni“, a mai declarat managerul Spitalului …

    Asta după invazia de Tătar sau după retragere?

    **Link-urile nu sunt permise!**

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei