1.7 C
Reșița
duminică, 27 noiembrie 22

Reșița în mișcare! Nu rata concursul de înot dedicat familiilor

Complex Municipal de Sport și Sănătate „Ioan Schuster” din Reșița va găzdui săptămâna viitoare un concurs inedit, dedicat familiilor. Evenimentul se înscrie în șirul activităților inițiate de administrația locală cu scopul de a oferi reșițenilor o alternativă de a petrece timp de calitate împreună cu familia.

„Cupa Toamnei” va avea loc sâmbătă, 1 octombrie, începând cu ora 11:00, la Complexul Municipal de Sport și Sănătate „Ioan Schuster”. Pe lângă probele tradiţionale de înot, în cadrul competiției vor fi organizate și probe de echipe dedicate familiilor – ştafeta cu părinţi şi copii, respectiv ştafeta celor trei generaţii, incluzând părinţii, copii şi bunici.

Acest eveniment face parte din proiectul REȘIȚA ÎN MIȘCARE, «Sport pentru toate vârstele», acțiune demarată de Primăria Reșița cu scopul de a oferi reșițenilor o alternativă de a petrece timp de calitate împreună cu familia.

spot_img

În plus, pentru administrația locală reprezintă o bună oportunitate de a promova practicarea înotului atât în rândul copiillor cât și în rândul adulților, cu atât mai mult cu cât înotul este unul dintre cele mai apreciate și recomandate sporturi datoriă efectelor multiple asupra sănătății”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

Persoanele interesate să participe la „Cupa toamnei” se pot înscrie până în data de 28 septembrie, de luni până vineri (între orele 07:00 – 22:00) fie personal, la sediul bazinului olimpic, fie prin telefon la: 0255 215 215.

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei