fbpx
6 C
Reșița
duminică, 10 decembrie 23

(FOTO) Arc peste munți; colaborare între orașele Leovo și Oravița

Sub patronajului Delegației UE în Republica Moldova și a Ambasadorului UE în țara vecină, Janis Mazeiks au avut loc recent la Leovo manifestările prilejuite de Orășelul European, acțiune la care a fost invitat și primarul orașului Oravița Costel Dumitru Ursu.

„Ziua Europei, serbată în acest an în orașul Leova și mun.Chișinău, a adus alături de noi oaspeți și prieteni de valoare a orașului nostru, ambasadori ai Germaniei, Franței, Suediei, dar și reprezentanți ai ambasadelor Ungariei, Lituaniei, și desigur a României, în persoana Consului General de la Cahul, Dna Anca Corfu“ a scris pe pagina sa de socializare Alexandru Bujoreasn primarul orașului Leovo din Republica Moldova.

„Mulțumesc pentru acceptul invitației de a participa la eveniment și sper și de a deveni partener și frate al orașului Leova, Dlui Costel Dumitru Ursu Primarul orașului Oravița, Județul Caraș-Severin, cu care am stabilit priorități de colaborare bilaterală între orașele noastre“ a mai afirmat edilul din Leovo.

Evenimentul a început cu inaugurarea Liceului Teoretic Constantin Spătaru, reabilitat din sursele Uniunii Europene, la care a participat Președintele Parlamentului Republicii Moldova,  Igor Grosu. După organizarea expozițiilor tematice, evenimentul a culminat cu un frumos concert, cu participarea artiștilor locali, celor din România și a trupe Zdob și Zdub alături de Frații Advahov.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei