fbpx
16.8 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

(FOTO) „Bocșa sportivă trebuie să renască“, afirmă Mirel Patriciu Pascu

Bocșa, oraș industrial până în urmă cu 30 de ani, a avut și o activitate sportivă apreciată de locuitorii acestei urbe. Din păcate, rând pe rând, acțiunile sportive s-au împuținat, cluburile și terenurile de sport au dispărut sau au fost lăsate în paragină, ceea ce îi nemulțumește pe iubitorii sportului din acest oraș de pe malurile Bârzavei.

Pentru a reînnoda firul sportiv al  activităților de acest fel din Bocșa, primarul orașului, Mirel Patriciu Pascu are mai multe soluții:

„Ne dorim, împreună cu Consiliul Local, să revigorăm sportul în Bocșa, astfel că, la propunerea mea, a fost aprobată suma de 25.000 de lei pentru susținerea echipelor de fotbal ( U13, U17). Din această sumă vor fi achiziționate echipamente sportive (adidași, tricouri, short-uri), trusă de urgență pentru asigurarea asistenței medicale, dar vor fi asigurate și cheltuielile pentru deplasările jucătorilor în alte localități; de asemenea, vor fi plătite taxele de legitimare a jucătorilor și arbitrajul, plus alte cheltuieli aferente.

Este un început timid, dar, cu pași mici, trebuie să aliniem și orașul nostru altor localități cu tradiție în activitatea sportivă. Iar copiii noștri merită astfel de activități și sunt dornici să le desfășoare. Secția de Gospodărie a orașului a asigurat infrastructura, a efectuat lucrări de amenajare a stadionului de la Bocșa Izvor.

Doresc să mulțumesc și pe această cale conducerii acestei instituții, directorului și directorului adjunct, dar mai ales muncitorilor care au depus multă muncă, chiar și în condiții meteo nefavorabile, prelungindu-și orele de program, pentru a fi realizate lucrările în termen, stadionul omologat și jucarea primului meci la Bocșa. Îi mulțumesc public și dlui prof. Petrișor pentru dăruirea sa, pentru antrenamentele gratuite oferite copiilor“.

Edilul are planuri și în ceea ce privește  handbalul: „Am propus Consiliului Local să susținem echipa de handbal cu suma de 17,000 de lei, asigurând deplasări în alte localități, taxe de arbitraj și alte cheltuieli aferente. Toată stima domnului profesor Bosioc care se ocupa de handbal de ani de zile. Bocșa sportivă trebuie să renască! Succes, tuturor!“, a mai afirmat primarul orașului Bocșa, Mirel Patriciu Pascu.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei