fbpx
-0.3 C
Reșița
marți, 31 ianuarie 23

(FOTO) Descinderi în forță de astăzi la…Șură

Zilele Reșiței, programate de municipalitate de vineri până duminică, în întâi, doi și trei iulie se vor ține în acest an pe platoul de la Șură, o zonă de relaxare binecunoscută reșițenilor. Asta și pentru că în municipiul reședință de județ, firma constructoare a noii căi de rulare a tramvaiului, PORR, a întors orașul cu susul în jos și continuă să o facă.

Dar pentru susținerea unui festival întins pe 3 zile, cum va fi cel de la sfârșitul săptămânii, e nevoie de pregătire din partea organizatorilor. Pentru asta, salariații Direcției de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei Reșița, Secția cum mai este cunoscută, vor ataca în forță chiar de astăzi toate lucrările necesare pentru buna desfășurare a evenimentului.

spot_img

Directorul Direcției Dani Călin, a relatat pentru cititorii Reper24: „Vom ataca în forță amenajarea platoului de la Șură. Vom face rânduială dacă pot să spun așa: cosim vegetația amenajăm aleile, asigurăm iluminatul public, amenajăm scena, pregătim tot terenul pentru ca festivalul „ETNICA“ să se poată desfășura în cele mai bune condiții“.

Încă de anul trecut, Primăria a amenajat două pontoane noi pe malul lacului de acumulare Secu, iar zona a revenit în atenția reșițenilor și nu numai, drept un loc de realaxare în natură, pe malul apei, fiind animată la fiecare sfârșit de săptămână.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei