18.7 C
Reșița
miercuri, 06 iulie 22

(FOTO) Două proiecte separate, inaugurate în comun la Coronini

20 iulie, ziua Sfântului Proroc Ilie Tesviteanul va reprezenta o dublă sărbătoare și pentru administrația locală a comunei Coronini din Clisura Dunării.

Cu finanțări prin programul PNDL2, Primăria comunei Coronini a reușit într-un timp relativ scurt să reabiliteze în totalitate atât școala din comună, cât și Primăria, două clădiri vechi, rase până la fundație și ridicate din nou.

„Ambele clădiri au fost demolate și refăcute în totalitate. Am început în urmă cu 3 ani cu școala. După ce am ridicat-o la roșu, am început și cu clădirea Primăriei. Trebuie să precizez că cele două clădiri sunt foarte apropiate și vor avea de acum o curte comună“, a afirmat pentru Reper24, primarul Ilie Boboescu, cel care împlinește 10 ani de când este în fruntea administrației locale din Coronini.

spot_img

Cele două clădiri sunt finalizate în proporție de peste 95%, iar recepția este programată de ziua Sfântului Ilie, în 20 iulie.

„Este și sărbătoarea comunei și suntem convinși că vom încheia lucrările până atunci. Mai avem de amenajat curtea interioară și cu toate că am primit solicitări, nu cred că vom lăsa liber accesul mașinilor în curte. Vom amenaja o parcare afară, iar curtea va rămâne doar pentru cei mici“, a mai precizat edilul Ilie Boboescu.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei