fbpx
7.4 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

(FOTO) Investiție de peste 600 de mii de lei pentru locuitorii din Turnu Ruieni

Întinsă pe 160 de km pătrați, cu peste 3.600 de locuitori și 6 localități componente, comuna Turnu Ruieni din Caraș-Severin continuă să se dezvolte. Așezată pe versantul vestic al Masivului Țarcu, într-o zonă împădurită și foarte frumoasă, comuna beneficiază de multe dintre facilitățile necesare unei comunități.

„Suprafața este mare, lucrările de întreținere și dezvoltare a comunei sunt multe. Ne-am săturat să tot cerem la unul și la altul să ne facă o serie de intervenții pe care le putem face noi, mai ieftin și de o calitate superioară. Acesta este motivul pentru care am decis să achiziționăm un buldoexcavator“, a declarat Cosmin Belci, primarul liberal al comunei Turnu Ruieni.

Buldoexcavatorul a fost achiziționat din bugetul primăriei: „Am făcut economii, am strâns și am reușit să-l cumpărăm“, a mai precizat edilul. Acesta a explicat și faptul că pe GAL, Grupul de Acțiune Local din care face parte și Primăria Turnu Ruieni a fost achiziționat un tractor, foarte util și el.

Valoarea achiziției este 650 de mii de lei, iar utilajul este dotat cu toate subansamblele necesare pentru lucrările din comună: drumuri, șanțuri, alimentări cu apă ori alte lucrări de necesitate.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei