fbpx
18.7 C
Reșița
duminică, 19 mai 24

Moarte groaznică pentru un bărbat din Berzovia, între Reșița și Timișoara!  

Accident groaznic soldat cu decesul unui cetățean domiciliat în Berzovia! Incidentul, petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe drumul național care face legătura între Reșița și Timișoara.

Conform informațiilor oferite de polițiști, în data de 18 septembrie, la ora 02:20, pe DN 58 B, în zona localității Berzovia, s-a produs un accident rutier, soldat cu decesul unui pieton.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii care s-au deplasat la fața locului, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 45 de ani din localitate ar fi fost accidentat de un autoturism care circula din direcția Timișoara-Reșița, condus de o femeie de 44 de ani, în timp ce bărbatul ar fi fost întins pe partea carosabilă.

Din nefericire, cetățeanul care se afla pe șosea, nu a fost observat la timp de conducătoarea auto, care nu a mai putut evita impactul devastator.

În urma evenimentului a rezultat decesul bărbatului în vârstă de 45 de ani.

Conducătoarea auto a fost testată cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive, stabilindu-se că nu se afla sub influența acestor substanțe.

Cercetările polițiștilor sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, ne-a transmis inspector principal de poliție Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin.

Sergiu TABAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei