fbpx
11.7 C
Reșița
duminică, 03 martie 24

(FOTO+VIDEO) „Bucuroși să dăruim și să primim zâmbete“

Pentru că Moș Nicolae nu a uitat nici anul acesta să trimită ghetuțe călduroase pentru copii jucăuși din județul Caraș-Severin, tinerii și voluntarii Asociației Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte, cei care au inițiat campania umanitară „Ghetuțele lui Moș Nicolae”, și-au propus să dăruiască până la jumătatea lunii decembrie, cât mai multe perechi de ghetuțe primite de la Moș Nicolae.

„Și în acest an am fost bucuroși să le fim alături în această frumoasă inițiativă și noi, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. Alți 31 de copii din Reșița, elevi ai Colegiului Național „Mircea Eliade”, au primit zilele acestea, pe lângă ghetuțele călduroase, și daruri dulci pentru care s-au bucurat, răsplătindu-ne în schimb cu zâmbete și mici daruri confecționate de ei împreună cu doamnele învățătoare“ a precizat Alina Boeru – purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

„Tinerii de la ATOR Banatul de Munte și Centrul de Tineret Moniom și-au propus ca până în 15 decembrie să dăruiască cel puțin 300 de perechi de ghetuțe de iarnă și tot atâtea pachete cu dulciuri copiilor care au nevoie de ele, iar noi, polițiștii, continuăm să îi ajutăm în atingerea acestui obiectiv, susținând astfel de acțiuni caritabile care motivează și mobilizează tineri din întreaga comunitate cărora le pasă de alți copii și tineri de seama lor, mai puțin norocoși că ei“ a mai adăugat Alina Boeru.

Dan AGACHE

2 COMENTARII

 1. Prostia romaneasca mostenita de la rusi si de la psd. Militia cu popa da cadouri. Hai ca popa mai zic, ca e cu Craciunu, Isus, dar politia???
  Si asa nu avem suficienta politie, mai sunt ocupati si cu astfel de chestii, iar cand suni la politie ti se spune ca nu au echipaje.

  • ”Alți 31 de copii din Reșița, elevi ai Colegiului Național „Mircea Eliade” … s-au bucurat, răsplătindu-ne în schimb cu zâmbete și mici daruri confecționate de ei împreună cu doamnele învățătoare“ a precizat Alina Boeru – purtător de cuvânt …

   Gest drăguț, mai ales când în poze apar și ceva steluțe pe umăr, fără ”milosternia tablagiilor”.
   Totuși, sintagma cu ”doamnele învățătoare” (la colegiu =liceu?!) este o analogie cu personalul didactic /alfabetizare de la școala de miliție sau ”act ratat”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei