fbpx
32.7 C
Reșița
vineri, 19 iulie 24

Grigore Bardac, primarul comunei Mehadia: „Educație acum = succes în viitor”!

„Educație acum = succes în viitor”, acesta este unul din principiile după care se ghidează primarul comunei Mehadia, Grigore Bardac. Motiv pentru care și-a propus să pună umărul la modernizarea infrastructurii școlare din Mehadia.

Chiar înainte de deschiderea noului an școlar, edilul a venit cu vești bune pentru locuitorii comunei pe care o păstorește: 1,7 milioane de lei vor ajunge în localitate pentru îmbunătățirea condițiilor de învățământ oferite elevilor. În plus, elevii vor avea parte și un microbuz școlar nou.

Înainte de deschiderea noului an școlar 2023-2024, venim cu vești bune: microbuz școlar nou și contract de 1,7 milioane de lei pentru dotare cu mobilier școlar nou, două laboratoare noi de specialitate, table interactive și o întreagă gamă de echipamente de ultimă generație.

Ne dorim să oferim, astfel, cele mai bune și mai moderne condiții de desfășurare a procesului educațional, atât pentru elevi, cât și pentru dascăli”, precizează primarul Grigore Bardac.

În urmă cu un an, Liceul Nicolae Stoica de Hațeg din Mehadia a trecut printr-un amplu proces de reabilitare și modernizare, peste 650.000 de lei de la bugetul local fiind investiți atunci în unitatea de învățământ. Lucrările derulate la liceul din Mehadia au inclus, printre altele schimbarea podelelor din sălile de clasă, dar și de pe coridoare, înlocuirea rețelei electrice și termice, instalații sanitare noi, reparații pereți, schimbarea tâmplăriei PVC.

 

Karina TINCUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei