fbpx
21.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 aprilie 24

Iepurașul le-a adus locuitorilor din Mîtnicu Mare un drum de 1 milion de euro

În a doua zi a Sărbătorii Paștelui, locuitorii din Mîtnicu Mare, localitate aparținătoare comunei Constantin Daicoviciu, au primit în dar un drum asfaltat în totalitate, a cărui valoare se ridică la un milion de euro.

Un drum a cărui istorie se pierde printre hârtii, aprobări și voturi contra ale consilierilor locali: „Am pierdut 1 milion de euro din fonduri europene din cauza unui singur vot lipsă în ședința de Consiliu Local“ a afirmat primarul localității Daniel Boambeș.

„În acel moment al respingerii proiectului, l-am retras și am apelat la Ministerul Dezvoltării pentru finanțare. Pot să vă spun că am reușit să obțin finanțarea, doar cu sprijinul echipei PSD Caraș-Severin și le mulțumesc în numele locuitorilor comunei, d-lui senator Ion Mocioalcă și președintelul organizației PSD Caraș-Severin deputatul Silviu Hurduzeu, cei care m-au sprijinit, iar acum locuitorii au un drum asfaltat în totalitate“ a mai spus edilul Daniel Boambeș.

La rândul său, președintele PSD Caraș-Severin deputatul Silviu Hurduzeu a afirmat: „Vreau să îl felicit pe Daniel Boambeș, edilul comunei Constantin Daicoviciu, pentru că a reușit să finalizeze această investiție, chiar înainte de termen; să îl felicit că reușește să facă lucruri bune, vizibile pentru toată lumea, în pofida opoziției din Consiliul Local. Mă bucur că reușește să facă investiții în comună, pentru că ele rămân și de ele se bucură locuitorii multelor localități aparținătoare comunei“.

„Drumul acesta nu l-am inventat noi; el a fost circulat de foarte mulți ani, iar acum, datorită finalizării acestei investiții, va fi circulat în condiții decente. Felicitări Daniel Boambeș; deși te bazezi pe un număr mic de consilieri locali care sunt de partea ta, cu ajutorul oamenilor din comună reușești să realizezi lucruri minunate pentru ei“ a puncat la rândul său, senatorul PSD Ion Mocioalcă.

Primarul comunei Constantin Daicoviciu Daniel Boambeș a reamintit că astfel de finalizări de investiții vor urma și în perioada următoarem respectiv alimentarea cu apă potabilă a satului Mâtnicu Mare și un drum de 10 Km din care mai sunt de asfaltat doar 3.

Au fost acordate și diplome de excelență oficialităților venite la inaugurare, pentru sprijinul acordat în finalizarea investițiilor. La acțiunea de astăzi au mai participat Luca Mălăiescu – primarul orașului Oțelu Roșu și secretar general al organizației PSD Caraș-Severin și Ionuț Popovici – fost vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Dan AGACHE

 

1 COMENTARIU

  1. Tă tlăiatcă domnu plemal ti domnu Motioalcă !

    Să mulțumim lui Mocioalcă pentru faptul că județul Caraș-Severin se luptă de la egal la egal cu Vaslui și Botoșani pentru titlul de cel mai sărac județ al țării.
    Să mulțumim primarului Luca pentru atragerea de investitori la Oțelu Roșu și pentru crearea unor noi locuri de muncă (la Caransebes la TMD și Benning).
    Să mulțumim lui Popovici pentru deplasările pe banii statului și pentru cârpelile de pe drumul județean ce duce la Poiana Mărului, efectuate cu firma din dotare (lucrări ce nu au ținut nici măcar doi ani).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei