fbpx
-0.3 C
Reșița
miercuri, 01 februarie 23

În comuna Mehadia, lucrările sunt în toi pe mai multe proiecte atrase de edilul Grigore Bardac

Administrația locală din Mehadia nu a stat cu mâinile în sân și a pornit mai multe proiecte de interes pentru cetățeni, ceea ce a făcut ca în comună să fie deschise mai multe șantiere.

„Am avut o perioadă de câteva luni, la începutul mandatului în care ne-am acomodat, am studiat situația șantierelor deja existente, a lucrărilor contractate pe care le-am continuat. La acestea se adaugă altele noi pe care le-am început și acum se află în diferite faze de execuție.

Lucrăm la parcul central din localitatea Mehadia, lucrăm la asfaltarea unor străzi din comună, pe buget propriu, în valoare de aproximativ 350 de mii de lei. Tot la capitolul străzi avem un proiect preluat de la fost administrație, pe AFIR, unde am realizat refacerea infrastructurii, pietruirea, iar de săptămâna viitoare se va trece la covorul asfaltic“, a precizat edilul Grigore Bardac.

spot_img

„Mai avem un proiect pe PNDL tot pentru asfaltarea unor străzi, proiect care este aproape de final și avem convingerea că până la sfârșitul lunii august toate aceste străzi reabilitate prin PNDL vor fi gata. Lucrăm, de asemenea, la studiul de fezabilitate pentru alimentarea comunei Mehadia și a locuințelor oamenilor din comună cu gaz metan. Zilele trecute a avut loc o întâlnire la nivelul Consiliului Județean unde s-a discutat tocmai despre gazoductul ce va traversa județul Caraș-Severin.

Lucrăm acum la proiectele de alimentare a localităților ce compun comuna Mehadia și sper să putem să ținem pasul cu Trans-Gaz-ul, astfel încât atunci când magistrala va traversa zona noastră, noi să fim pregătiți să racordăm fiecare gospodărie la gaz“, a mai precizat primarul comunei Mehadia, Grigore Bardac.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei