14.7 C
Reșița
joi, 11 august 22

În comuna Văliug s-au încheiat asfaltările prin PNDL1

Chiar în această săptămână, înaintea sosirii primei zăpezi, administrația locală a comunei Văliug a încheiat toate asfaltările finanțate printr-un proiect depus pe PNDL1.

„Este vorba de o investiție de peste 4 milioane de lei, fiind vizate 21 de străzi a căror lungime însumată este de 3,4 km. Chiar în această săptămână constructorul a finalizat atât marcajele rutiere cât și montarea indicatoarelor pe toate cele peste 20 de străzi proaspăt asfaltate. Ne-am apucat și de reabilitarea unei străzi importante din comună. Este vorba de tronsonul de la sensul giratoriu spre partea de jos a Văliugului. Am frezat 4 tronsoane și turnăm chiar astăzi, atât cât ne va permite vremea, strat nou de asfalt“, a declarat pentru Reper24, primarul comunei, Sorin Blaga.

Prin programul guvernamental Anghel Saligny, administrația locală mai vrea să asfalteze două drumuri de interes turistic în lungime de 2,4 km ce vor permite accesul în condiții mult mai bune la câteva obiective de interes turistic.

spot_img

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. Bravo Sorin! Arati bine in fotogafie! Dar lasa-ne as vedem si strazile, noi si curate, asfaltate, ca pe acelea nu le stim! Oricum, felicitari si succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei