22.7 C
Reșița
vineri, 30 septembrie 22

Victorie la scor cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu! Rossonerii ajung la 48 de goluri marcate, cu o medie de 3,4 goluri pe meci

În penultima etapă din acest an a campionatului Ligii 3, cea cu nr. 15, rossonerii s-au deplasat la Bumbeşti-Jiu unde, pe stadionul „Aurel Ţicleanu”, au întâlnit cea de-a doua echipă a Viitorului Pandurii Tg. Jiu. Gazdele abordau meciul cu reşiţenii de pe locul 8, după o înfrângere la cinci goluri în faţa Jiului Petroşani, având 10 puncte.

Tinerii jucători ai Viitorului au început curajos meciul, dar ambiţia şi dorinţa acestora „s-au lovit” de experienţa şi pragmatismul jucătorilor noştri. Treptat, oaspeţii au pus stăpânire pe joc, reuşind şi deschiderea scorului în minutul 8, prin Mediop NDIAYE: cursă pe partea stângă a lui Valentin MUNTEANU, centrare în faţa porţii, goalkeeper-ul gazdelor nu reuşeşte să reţină, iar jucătorul nostru trimite în plasă.

În minutul 23, reşiţenii şi-au mărit avantajul prin Marian DRĂGHICEANU, care a fructificat cu un şut pe jos, în stânga portarului, pasa primită de la Amir JORZA, după cornerul de pe partea dreaptă executat de Ion VASLUIAN.

spot_img

Diferenţa în favoarea oaspeţilor a rămas neschimbată până la pauză.

A doua repriză s-a desfăşurat sub o ploaie măruntă, rece, care a făcut şi mai greu terenul de la Bumbeşti-Jiu. Cu toate acestea, elevii lui Dan ALEXA au menţinut presiunea pe echipa gazdă, reuşind să mai marcheze de încă şase ori. Astfel, în minutul 55, după un corner executat de pe partea dreaptă de către Marian DRĂGHICEANU, mingea este respinsă cu capul până la Valentin MUNTEANU care trimite un şut sec, pe jos, de la aproximativ 15 m, lângă bara din dreapta portarului gazdelor.

În minutul 61, după o acţiune reşiţeană pe partea dreaptă, mingea ajunge la Ion VASLUIAN care, cu o boltă de la 16 m, uşor lateral dreapta, trimite mingea în vinclu.

Cinci minute mai târziu, în minutul 66, Laurenţiu BREŞNENI recuperează o minge în jumătatea proprie, îl găseşte pe stânga pe Valentin MUNTEANU care, din prima, îi trimite lui Marian DRĂGHICEANU, acesta centrează în faţa porţii, mingea fiind reluată în gol de către Mediop NDIAYE.

O primă modificare în echipa noastră este făcută de către Dan ALEXA în minutul 69, când locul lui Ion VASLUIAN şi Amir JORZA este luat de către Alexandru SIMA şi Călin CRISTEA.

În minutul 75, antrenorul nostru „îi aruncă în luptă” pe tinerii Alexandru NEGRU şi Iulian CIUBOTARU, fiind schimbaţi Valentin MUNTEANU şi Laurenţiu BREŞNENI.

La cinci minute de la intrare, în minutul 80, Alexandru NEGRU îl găseşte cu o pasă perfectă pe Mediop NDIAYE, care realizează hat-trick-ul!

O ultimă schimbare se realizează în echipa noastră în minutul 82, locul lui Mediop NDIAYE fiind luat de către Demetris CRISTODULO. După numai patru minute, Călin CRISTEA trimite o pasă lungă în careu către Ionuţ CIOINAC, acesta îi pasează cu capul lui Demetris CRISTODULO care trimite în plasă, fiind la primul gol marcat pentru rossoneri într-un meci oficial.

Scorul final a fost stabilit de către Marian DRĂGHICEANU, în minutul 89, care a profitat de ieşirea greşită a portarului gazdelor.

După această victorie, rossonerii rămân la 12 puncte de echipa de pe locul doi, CSM Deva.

Trebuie precizat faptul că pe bancă a fost prezent şi ultima achiziţie a reşiţenilor, fundaşul central Cornel ARDEI.

Echipa noastră a abordat jocul în următoarea formulă: Sebastian MICU – Sergiu RIMOVECZ, Sorin AVRAM, Ştefan BĂRBOIANU – Laurenţiu BREŞNENI (min. 75, Iulian CIUBOTARU) Ionuţ CIOINAC, Amir JORZA (min. 69, Călin CRISTEA), Ion VASLUIAN (min. 69, Alexandru SIMA) – Marian DRĂGHICEANU, Mediop NDIAYE (min. 82, Demetris CRISTODULO), Valentin MUNTEANU (min. 75, Alexandru NEGRU). Pe bancă au luat loc şi: Cristian ZIMMERMANN, Cătălin ION, Cornel ARDEI, Aboubacar GAKOU.

La finalul meciului Dan ALEXA, antrenorul rossonerilor, a declarat: „A fost un meci pe care noi singur ni l-am făcut ușor. Față de alte meciuri am ratat mult mai puțin. Am avut atitudine. Am intrat foarte determinați. Am închis jocul repede după pauză și mă bucură foarte mult evoluția jucătorilor, care a fost una bună şi consistentă. Viitorul 2 a avut în componență, în mare parte, aceiași jucători care au făcut egal cu Pandurii Târgu Jiu. S-a jucat pe un teren greu. Am jucat aşa cum trebuia şi am fost realiști. De asemenea, fotbaliștii noștri au fost în mare formă pe faza de atac.”

În ultima partidă oficială din acest an, contând pentru etapa a XV-a, rossonerii vor întâlni în Valea Domanului echipa Progresul Ezeriş. Meciul a fost programat sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 13:00.

 

Miruna MIHANCEA

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei