14.7 C
Reșița
joi, 11 august 22

„USR-iștii au pierdut un bun prilej să tacă“, afirmă deputatul Silviu Hurduzeu

În prima lor zi de guvernare, miniștrii noii alianțe PSD-PNL-UDMR, la care se adaugă și minoritățile își preiau portofoliile de la guvernul demis în urmă cu mai bine de două luni. Dacă până acum tunurile PSD erau țintite (din opoziție) doar pe PNL, acum parlamentarii își îndreaptă armele spre fostul partid de alianță al liberalilor.

Deputatul de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, președinte interimar al organizației județene a PSD, este un exemplu de atac la adresa USR-PLU, după votul de ieri din Parlamentul României:

„USR-iștii au pierdut un bun prilej să tacă! Ipocrizia și tupeul lor nu pot ascunde realitatea.
Le reamintim USR-iștilor că n-au avut nicio o problemă legată de morală sau de votul românilor, atunci când s-au instalat în guvernul Orban, deși nu câștigaseră alegerile. Așa cum n-au avut nicio problemă, cât au fost la guvernare, în a nu-și respecta nici măcar una dintre promisiunile făcute propriului electorat.

spot_img

PSD a înlăturat de la guvernare un executiv care a lăsat spitalele fără medicamente, a lăsat oamenii să moară prin ambulanțe și care a adus sărăcia în casele a milioane de români. Dacă aceasta este definiția unui „guvern progresist”, atunci nu avem nicio remușcare că am înlăturat un astfel de guvern“, a precizat deputatul PSD de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. Dacă aceasta este definiția unui „guvern progresist”, atunci nu avem nicio remușcare că am înlăturat un astfel de guvern“, a precizat deputatul PSD de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

    Nici nu trebuie remuşcări.
    Doar ceva locuri de cazare la Periprava, ca şi pentru „înaintaşii” lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei