20.7 C
Reșița
sâmbătă, 01 octombrie 22

Popa l-ar vrea pe Dolot la Primăria Reșița! „M-aș bucura să vină să lucreze cu mine”

Plecarea lui Claudiu Dolot de la conducerea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor este o pierdere pentru administrația centrală, este de părere primarul municipiului Reșița, Ioan Popa. De altfel, edilul reșițean este cel care l-a propus pe Dolot pentru a ocupa funcția de președinte al ANPC. Nu doar atât, Popa l-a și convins pe Claudiu Dolot să părăsească sistemul bancar în care activa până atunci și să își încerce norocul la București.

Dar pierderea administrației centrale poate fi câștigul administrației locale, este de părere Ioan Popa, care și-ar dori ca Claudiu Dolot să facă parte din echipa Primăriei Reșița.

Claudiu Dolot este primul președinte ANPC din ultimii 30 de ani, și cunosc această instituție foarte bine, activând în domeniul privat, în piața industriei alimentare atâția ani, este primul președinte ANPC care a avut curajul să intre masiv, pe legislație evident, în multinaționale. Pentru că am trăit tot timpul cu impresia că aia sunt buni și noi suntem răi și nu este așa, pentru că toți greșim. Important este să știm să ne căim și să ne corectăm atunci când greșim.

spot_img

Claudiu Dolot este o pierdere pentru administrația publică centrală. M-am simțit culpabil, m-am simțit vinovat pentru că l-am convins să iasă din sistemul privat, din sistemul bancar pentru a intra într-un sistem atât de volubil, de fragil, care este coordonat nu de capacitatea cuiva de management, de capabilitățile cuiva, ci de multe ori de chestiuni subiective. Cred că în negocierile care s-au purtat la București, noi Carașul, în urma rezultatelor de locul 8 pe PNL, am rămas de la 2 secretari de stat la unul și s-a pus cruce pe unul și a fost trimis acasa. Asta cred astăzi.

Evident că eu sunt un om responsabil și Claudiu Dolot are oricând un backup aici alături de mine. Dânsul și-a luat timp de gândire vizavi de ce vrea să facă. Eu m-aș bucura să vină să lucreze cu mine, aici, la Primărie”, a afirmat primarul Ioan Popa.

foto: arhivă

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. „este primul președinte ANPC care a avut curajul să intre masiv, pe legislație evident, în multinaționale.”

    Şpaga (culeasă după „intrare”) se împarte între „popi”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei